Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

pretty little liars dizisinin aria sı Lucy Hale çok güzel bir yüze sahip,

pretty-little-liars-3.jpg

Lucy-Hale-1075695.jpg

lucy_hale3.jpg

Lucy-Hale-lucy-hale-801294_500_747.jpg

evet gözleri çok güzel ama çok minnacık bu kızz yaa :26: ya orda benim beğendiğim bir kız var ama adını bilmiyorum hani bu çok çalışkan olanın ablası aynı angelina yaa çok güzel hatun:nazar:

evet gözleri çok güzel ama çok minnacık bu kızz yaa :26: ya orda benim beğendiğim bir kız var ama adını bilmiyorum hani bu çok çalışkan olanın ablası aynı angelina yaa çok güzel hatun:nazar:

spencer en çalışkan olan onun ablasıda melissa o mu benziyor angelina ya :44:

prettylittleliars_melissa.jpg

Torrey-Devitto.jpg

eğer buysa adı torrey devito

Son düzenleme:
Yani Charlize Theron da iddiasızsa artık ne denir bilmiyorum. İlla estetikten ağzı burnu mu kayması gerekiyor, garip garip tiplere mi girmesi gerekiyor kadınların iddialı olması için yahu anlamadım gitti..:KK53:

zevkler hakkaten de çook farklı...:KK53::KK53::KK53::KK53:

Yorumlara olan saygına hayranım cnm. :KK61::KK61:

Genelde zevklerimiz hiç uymuyor seninle ama hiç saçma sapan yorumlar yapmadık beğenilerimiz hakkında.. :KK55:

Beğenmediğimizi söyleriz olur biter di mi. Zevklere saygı duyabilmek bir erdem sonuçta. Herkes bunu beceremiyor ne yazık ki. :KK66:)

Son düzenleme:
Yani Charlize Theron da iddiasızsa artık ne denir bilmiyorum. İlla estetikten ağzı burnu mu kayması gerekiyor, garip garip tiplere mi girmesi gerekiyor kadınların iddialı olması için yahu anlamadım gitti..:KK53:

yoo ben tam tersini düşünüyorum estetik bir kadını güzelleştirebilir ama dikkat çekici yapamaz.charlize nin yüzü zaten güzel estetiklik bir durumu yok ama dikkat çekmiyo güzel olmasına rağmen yani bir adriana lima nın bir angelina jolie nin yanında güzelde olsa sönük kalır.

Yorumlara olan saygına hayranım cnm. :KK61::KK61:

Genelde zevklerimiz hiç uymuyor seninle ama hiç saçma sapan yorumlar yapmadık beğenilerimiz hakkında.. :KK55:

Beğenmediğimizi söyleriz olur biter di mi. Zevklere saygı duyabilmek bir erdem sonuçta. Herkes bunu beceremiyor ne yazık ki. :KK66:)

cnm yapsam nolcak kendim kaybederim.kimseye bişi olmaz
ki sonuçta ben annemle bile ayrı düşüyorum bazen zevkler konusunda.ya da kardeşimle. bunlar olucak

herkes aynı şeyleri beğense dünya çok sıkıcı bi yer olurdu diye düşünüyorum:KK31::KK31:

ama herkes de düşüncesini dile getiirmeli zten iyi yoldan..

Son düzenleme:
X