Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

5 yıl önce sonra farketmiyor. Önemli olan sarkık olmadığı zamandaki güzel hali.
Beğenilen denince oraya bakmak lazım.

Sen ne guzel bir sevgi böcüğüsün canım benım kaydirigubbakcemile3

Valla Meganın goguslerı bariz silikon yaptırdım ben diye bagırıyor,seninki dogalsa oyle yapay durmuyordur Livcim.

laetitia casta nın goguslerı de bir fotolarda guzel cıkıyor

Benimkiler doğal ama hoşnut değilim aynı derken boyutu ve dikliği aynı demek istedim aslında=( Ailem ve erkek arkadaşım ok verse hemen yaptırırım ama estetik gibi olaylara çok karşılar eyvahedigeldismile bende senin gibi kocaman gögüsleri seviyorum :gitme:

Evet castanın gögüsleri orada güzel çıkmamış zaten zamanla sarktı .Lolita zamanlarında çok hoştu canım

Valla Livcim,vucuda oranı da onemlı bılıyorsun.Zayıfsan, minyonsa tipin buyuk goguste emanet durur be canım.

Valla Meganın goguslerı bariz silikon yaptırdım ben diye bagırıyor,seninki dogalsa oyle yapay durmuyordur Livcim.

laetitia casta nın goguslerı de bir fotolarda guzel cıkıyor

bu kadının yuzunu begenirim ama gogusleri gayet sarkık, ya penelopenin gözleri bana pört gbi gelioo=))))

Bu aralar saçlara takıgım :)))

Seren'in yeni saçlarını sevdim,sevdim,sevdim..

ya bir de bu kadın nie heryerde 77 dogumlu oldugunu iddia edio anlamıorum ne kadar komik oldugunun farkında diil heralde youtube da 90 yılında çekilmiş videolarını seyredioruz heralde farkında diil=))))))

ama o avantaj bence,kilo verınce benım yuzum dırek kuruyor :)

çökük yüz bende sewmem ama bu kadını ki orantısız tatlım ya fizik 50 kiloyum dio, yuz ben aslında 100 kiloyum dio ki aşırı şiş yüz insanı güzelleştirmio aksine yaşlı gösterio örengin ben elmacık kemiklerim cıkık yanaklarım şiş dursun isterim ama yanaklarımın hemen altı olan o kısmında biraz içerde olması gerek yankalrımda aynı paralelde olmasını istemem şekilsiz bir yuz oluyo sanki cnm yuzun cok düşüosa rejimdeyken bence protein agırlıklı beslen ve bolsu iç protein kasları koruyoo=))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…