Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

barbie gibi güzrl ama donuk değil çok hoş saç-göz kombinasyonu var ama muhteşem yüzyılda o kadar güzel değil aşkı memnu da daha güzeldi.

Evet Muhteşem Yüzyılda hiç iyi görünmüyor.Aşk-ı Memnuda böyle değildi.Acaba çok mu zayıfladı ondan mı böyle görünüyor.

evet fragmanlarda gordugum kadariyla muhteseù yuzyilda bende pek begenmiyorum
ama ask-i memnuda guzeldi bence beren saatten daha guzel bi kadin

evet fragmanlarda gordugum kadariyla muhteseù yuzyilda bende pek begenmiyorum
ama ask-i memnuda guzeldi bence beren saatten daha guzel bi kadin

o kesin beren daha klasik daha alışıldık bir yüze sahip oysa nur çok değişik bir havaya sahip daha asil duruyor...

sevmiyorum bu kadını..

kopacak yakında hastalıklı gibi olmuş.. bu ne yaaa marifet sanıyolar bu kadar zayıflığı artık biri bunlara berbat göründüklerini söylemeli

ağlayınca zaten çok beter oluyo dehşete düşüyorum

beğenen var mı bilmiyorum ama ben meryem uzerliye bayıldım tek kelimeyle..

hele o sert sesiyle bağırması yok mu :)

meryem üzerliyi bende çok beğeniyorumda işte resimlerde o kadar iyi çıkmıyor sanırım fotojenik değil.

ben bu adama aşığımmmm hatta erkek arkadaşım nıcolasa benzio :) onu ilk gördüğümde işte o dedimmm :) film gibiydi yaaaaa
bu adam çok seksii tek kelimeyle .yaşlansa bile bitmez ondaki çekicilik

ayyy sen nediyosunnn............................................ neler neler yazarım da bitmez şimdi bende kalsınn

Tipide yüzüde çok güzel bir kadın...Burnu estetikli ama çok doğal duruyor...
Eşim Eda Özerkana benzediğimi söyler ama bence o çokkk güzel

bu kizi ben de bgeniorm tam bir esmer guzeli. yuz hatlari kemik yapisi fizigi hos bence. cok kibar bir yuzu var.

Lauren Cohan çok güzel bir kadın yüzünün kemikli yapısı gözleri ve bel kıvrımı harika

Tipide yüzüde çok güzel bir kadın...Burnu estetikli ama çok doğal duruyor...
Eşim Eda Özerkana benzediğimi söyler ama bence o çokkk güzel

Güzel gerçekten.

Benim beğenebileceğim kadın tipine hiç uymuyor ama objektif baktığımda tam bir esmer güzeli diyebiliyorum.

Kaya Scodelario eklendi mi hatirlayamadim. yuzu de fizigi de cok hosuma gidior benm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…