• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ünlüler nasıl böyle her daim tüysüz olmayı beceriyor?

offoff

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2010
569
6
118
Balıkesir
kızlar bu konu hakkında bi bilgisi olan var mı? ünlülerin kolları yüzü vücudu her daim tüysüz yani bunun bi formülü var da biz mi bilmiyoruz?

Jilet kullanıyor olabilirler. Ülkelerin gelişmişlik düzeyi arttıkça, jilet kullanma oranı da artıyormuş, öyle bir yazı okumuştum. Çünkü kimse ağdaya, epilatöre, lazer epilasyona zaman ve para ayırmak istemiyor. Banyo yaparken 2 dakikada hallediyorlar hemen. Bizlerde, Araplarda falan yaygınmış, ağda falan sadece

Jilet kullanıyor olabilirler. Ülkelerin gelişmişlik düzeyi arttıkça, jilet kullanma oranı da artıyormuş, öyle bir yazı okumuştum. Çünkü kimse ağdaya, epilatöre, lazer epilasyona zaman ve para ayırmak istemiyor. Banyo yaparken 2 dakikada hallediyorlar hemen. Bizlerde, Araplarda falan yaygınmış, ağda falan sadece

tatlım jiletle o kadar prüzsüz bi ten elde etmek mümkün mü ki ??? :53: :53:

hani epilatörlerin traş başlığı oluyor ya. onunla genital ve popo arasını alsam olurmu? lazer yapmadan önce jiletle keserim diye korkuyorum bu popoyu almak zor bide :(

Back