İşte buradaki sorun ne diyim mi? Kimse ama kimse Allah'ın adaletine laf etmezken ya da Peygamber Efendimizin hayatını örnek almayalım demezken, İslamiyete laf etmezken, ayetlere laf etmezken konuyu habire ona bağlayan sizler ve ısrarla en iyi dini kendinizin, başkalarının ise dinsiz olduğunu sanan sizlersiniz.
Ben burada sizin gibi habire müslümanım, ibadetimi yaparım, Kuran ayet okurum bilirim demediğim için mi dini bilmiyor oluyorum?? Gelip bide dini bilgin eksik diyorsunuz millete bu nedir ya???
Şurada Allah'ın ayetini uygulamayalım, o yanlış diyen kim var, nereden uydurup uydurup acitasyon yapıyorsunuz anlamıyorum.
Asıl sıkan sizlersiniz, din sizin tekelinizde değil. Ayete, Allah'a, Peygambere laf edilmemesine rağmen, ayet açıklamasını bile ayet inkarı sanarken, Atatürk mevzusunu Peygambere bağlayan sizlersiniz.
Peygamberin yeri ile Atatürk'ün yeri nasıl bir olur, kim bunu bir sayar, buna nasıl inanır ve milleti yargılarsınız, ne hakla ya ne hakla???
Siyasi idolünüz RTE değil mi, siz de onun yolundan gitmiyormusunuz? Şimdi RTE sevginle Peygamber sevginin ne alakası var sayın bayan?
Dinime laf edecek adam bi sussun, bi gitsin, haddini bilsin. Yeter sizin dinsiz, kitapsız, ayet bilmez imalarınız...