Ünlüler bizi mi kandırıyor yoksa kendilerini mi? Yada hiç kimseyi mi?

chloes

Kafası karışık
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2009
1.155
68
Bazı ünlülere bakıyorum. Yüzleri pürüzsüz (pürüzsüzlüğü kırışıklık yok anlamında kullandım) ve dolgun. Bu ünlülerden ikisi Hülya Avşar ve Nebahat Çehre. Hülya Avşar programında ne dolgu ne de botoksu olduğunu söylemişti. Hiçbir işlem yokmuş yüzünde. Nebahat Çehre'yi dinliyorsun. ''Kendime bakmam bile, kremimi düzgün sürmem'' falan demişti. Ya ben gördüğüme me inanayım yoksa bunlara mı? Hülya Avşar 46 yaşında, Nebahat Çehre 65 yaşında. Geçende Suzan Avcı'yı programda gördüm. Kadın 70 küsur yaşına karşın boynu da neredeyse pürüzsüz. Bir de Hülya Hanım saçımda hiç beyazım yok, dedi. Nasıl olur ya? Her türlü sıkıntı bizi mi buluyor?bilmiyorumkismile
Bunu bana açıklayabilecek arkadaşların yorumlarını bekliyorum.:a015:

cnm bu genetik bişey...bazı insanlar 30unda yaşlanıo...bazısıda 70ine gelio hala formda,gencecik.
bi de kendine bakmalada ilgili tabii...spordu,beslenmeydi fln..

Bence puruzsuz ve guzel gorunmelerını saglayan sey makyaj ve ısıktan ıbaret

tabiki makyaj, nebahatın o reportajını izlediysen burun dudak çevresini görmdinmi? olduğu gibi çizgi. dizide ışık ve makyaj ile kapatıyorlar olayı. ayrıca hülyada aynı, arada sırada çizgiler görülüyor, yani ekstrem bi durumları yok

Hülya avşarın saçında beyaz yoksa niye saçını boyuyor, boyayı kessin sonra görelim beyaz varmı yokmu, nebahat çehre geçen bir programda yanaklarında birşey olduğunu söyledi zaten.

ünlüler kameranın nimetlerinden yararlanıyor :) filtre sağolsun

ALLAH aşkına sen hep profesyonel çekim olan stüdyo dizi vb izlemişsin bir de magazin programlarına göz at istersen maymun gibi h avşar enson tatilindeki enkaz halini unuttun mu yüzü gıdısı kırış kırış ve yüzü çil leke dolu o konuşur sazanlar düşer hala en güzel benim diye dalga geçiyorum diyor daha ne desin n çehreyse ülkemizde ilk yarım yüz germe operasyonunu Amerika'da yaptıran ünlülerdendir bu da dikkartinden kaçmış sanırsam

canım makyaj topiğine bir göz at bak ne ürünler var...nasıl evrim geçiriyor insanlar arkadaşlar bir sürü örnek paylaşmış...makyaj tabiki...ha hiç bakım yapmayan insana göre daha iyi durumdadırlar tabi ama fark az...bir de çekmiyorlar ki canım maddi olarak rahat olmak insanı genç bırakır...

valla hülya avşar'n hiçbişeyine inanmıyorum bence hertürlüsü vardır o kadında...
tamam yani döneminin hoş bi hatunuymuşsun ama senden güzelleri de varmış döneminde de
özgüven çok ama çok güzel bişey ama özgüven patlaması kadar kötü birşey yoktur
özelliklede aptallıktan gelen özgüven patlaması
hülya hanım şuan da bunu yaşıyor en güzelim derken ki havasında
aptallıktan gelen özgüven patlaması...
yazıktır ki acıyorum kendisine

Kesinlikle kazandıklarını kendilerine yatırmaları gerekir. Sonuçta görünüşleri ile para kazanıyorlar...

Ben Nebahat Çehre'yi başka bir programda dinledim. Sunucu gene buna benzer bi soru sordu. Yok hayır estetiğim yok sadece geçen yıl küçük bi opreasyon oldu yüzüme dedi. "Hafif bir pens" yaptırmış. kaydirigubbakcemile3 Aynen bu tabiri kullandı. Yani onda estetik var yüzünü gerdirmiş. Diğerlerinde de kessin vardır.

tabiki kandırıyorlar..

beni kandırmazlarda başkasını bilemem kaydirigubbakcemile2
ama gerçekden bazı insanlar genetik olarak çok genç gözüküyor
emre altuğ mesela 40 yaşında ama 3,4 sene önce lise dizisinde oynamışdı adam kaydirigubbakcemile3

estetik yaptırmadım diyen ünlülerin bazılarında gerçekten cerrahi müdahale yok. Ama bir sürü ameliyatsız güzellik cihazı var. Kesinlikle onlara giriyorlar. Ayrıca bir çoğu botox ve dolguyu estetikten saymıuyor nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…