Ünlüler bizi mi kandırıyor yoksa kendilerini mi? Yada hiç kimseyi mi?

ben düğünümde ilk kes porselen makyaj yaptırdımm hatat bana makyajı yapan istnbulda ünlülereee yapmışşş..neyseeeee resmen bi ordu boya sürdü suratımmmaaaaa okdrmı pürüssüz olabilir bi cilt anlatamam sizeeeeee..herşey makyajda bitiyorrr..

yüzlerine dolgu yaptırıyorlar ve korkunç görünüyor. Sanki dokunsan patlayıp içinden bişeyler akacak gibi bıngıl bıngıl ıyyy

Plastik cerrah koltuğundan geçmeyen neredeyse yok. Sadece Ajda, Deniz Akkaya gibi dürüstçe söylemedikleri için pek bilinmiyor. Söylememekte de biraz haklılar çünkü estetik cerrahi bir dönem cahil medyanın empoze ettiği gibi mucizeler yaratmıyor, yani ameliyat masasına Barbara Streisand olarak yatıp Claudia Schiffer olarak kalkmıyorsunuz. Yani özetle o masadan geçip hala şekilsiz şemalsiz gezenler tabii olarak estetik olduklarını saklıyorlar. Ayrıca yakın zamana kadar Nebahat Çehre krem bile sürmüyorum yüzümde hiç estetik yok diyordu. Oysa yüz gerdirme ameliyatı olduğu döneme tanıklık edeneler her yerde işin aslını fısıldamaya başlayınca o da ikrar etmek zorunda kalmış.

beni kandırmazlarda başkasını bilemem kaydirigubbakcemile2
ama gerçekden bazı insanlar genetik olarak çok genç gözüküyor
emre altuğ mesela 40 yaşında ama 3,4 sene önce lise dizisinde oynamışdı adam kaydirigubbakcemile3

evt sinan özen de 45 yaşındaymış çok şaşırdım duyduğumda.akannehir

sertap erener ne yaptımış? botox ve dolguyu görebiliorum ama sanırım orta yüz germe de yapılmış?

ne diyecekler aslında makyajsız çook çirkiniz mi ellerinden gelse 20-25 yaşındaki kızlarla yarışacaklar aklinialirimsmile

Bazı ünlülere bakıyorum. Yüzleri pürüzsüz (pürüzsüzlüğü kırışıklık yok anlamında kullandım) ve dolgun. Bu ünlülerden ikisi Hülya Avşar ve Nebahat Çehre. Hülya Avşar programında ne dolgu ne de botoksu olduğunu söylemişti. Hiçbir işlem yokmuş yüzünde. Nebahat Çehre'yi dinliyorsun. ''Kendime bakmam bile, kremimi düzgün sürmem'' falan demişti. Ya ben gördüğüme me inanayım yoksa bunlara mı? Hülya Avşar 46 yaşında, Nebahat Çehre 65 yaşında. Geçende Suzan Avcı'yı programda gördüm. Kadın 70 küsur yaşına karşın boynu da neredeyse pürüzsüz. Bir de Hülya Hanım saçımda hiç beyazım yok, dedi. Nasıl olur ya? Her türlü sıkıntı bizi mi buluyor?bilmiyorumkismile
Bunu bana açıklayabilecek arkadaşların yorumlarını bekliyorum.:a015:

canım bunlara inanıyormusun sen kullanmadıkları krem yaptırmadıkları estetik dolgu botox yok :KK37:

Seda Sayan çok kötü görünüyor makyajsız ,birde yakın çekimden makyajlı görüntülerinide gördüm korkunç görünüyor,Hülya Avşar daha doğal daha güzel görünüyor.
Benim son zamanlardaki favorim ise Gülben Ergen,3 çocuklu olmasına rağmen çok güzel kadın :)

nasıl beyaz yokmuş yaa.yıllardır boyuyo saçını genetik olarak olmasa bile boyadan beyazlamıştır saçları..

Bazı ünlülere bakıyorum. Yüzleri pürüzsüz (pürüzsüzlüğü kırışıklık yok anlamında kullandım) ve dolgun. Bu ünlülerden ikisi Hülya Avşar ve Nebahat Çehre. Hülya Avşar programında ne dolgu ne de botoksu olduğunu söylemişti. Hiçbir işlem yokmuş yüzünde. Nebahat Çehre'yi dinliyorsun. ''Kendime bakmam bile, kremimi düzgün sürmem'' falan demişti. Ya ben gördüğüme me inanayım yoksa bunlara mı? Hülya Avşar 46 yaşında, Nebahat Çehre 65 yaşında. Geçende Suzan Avcı'yı programda gördüm. Kadın 70 küsur yaşına karşın boynu da neredeyse pürüzsüz. Bir de Hülya Hanım saçımda hiç beyazım yok, dedi. Nasıl olur ya? Her türlü sıkıntı bizi mi buluyor?bilmiyorumkismile
Bunu bana açıklayabilecek arkadaşların yorumlarını bekliyorum.:a015:

nebahat çehreye haziran gecesinde izledim buruş buruştu sonra ne yaptıysa aşkı memnu da gayet iyi olmuş cildi yalan söylüyor bence

Bu arada söylemek istediğim, bu kadınların gerçekten estetik açıdan kendilerine bakmaları ile ilgili. Olmaz olur mu karışıklığı, kafada aklar, imkansız. Doğanın gerçeği bu. Fakat, Hülya Avşar'ın yüzünde ve alnında botoks olduğu kesinlikle doğru. saçını da boyuyor ve çok güzel bir makyaj var. Şimdi, bir de vücudu toparlayıcı şeyler çıktı. onları da uyguladığında evet gerçekten bakımlı ve çıtır duruyor. Ayrıca, bol su içmek, cildin temizliğine önem vermek, ve spor yapmak ve takviyeler kullanmak bir nebze olsun bakımlı olmayı sağlıyor. Botoks yaptıran kişilerle irtibata geçmek isterim. Bir ara yaptırmıştım, ama tamamiyle yüz simasını bozuyor. İyi bilen bir elden yapılmasında fayda var. Bir de cilt bakımı süper durur diye düşünüyorum. Spor mutlaka yapılmalı... Ben spor hocasıyım ve sürekli spor yapıyorum vücudumda herhangi bir deformasyon yok. ve bu konudan çok memnunum. Bir de cilt sorunlarımı ortadan kaldırırsam çok iyi olacak. Cevaplarınız bekliyorum...:KK3::KK3::KK3:

nasıl beyaz yokmuş yaa.yıllardır boyuyo saçını genetik olarak olmasa bile boyadan beyazlamıştır saçları..

dogrusun canim, bende yillar boyu saclarimi kizila boyadim. sac rengmi degistireyim dedim, bir süre boyamadim.
sok...birde baktimki saclar agirmiste benim haberim yok ;-)

yarım cilt gerdirme ameliyatı olmuş sanırm öyle okumuştum

X