Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ünlü oyuncunun yeni imajı şaşırttı!
- Konu Sahibi Caddy
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.719
- 798
- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.719
- 798
Niye bosancak ? Bizim bilmedigimiz daha neler biliyorsun :)bence tuba depresyonda,boşancak görün,şebnemde sarı saçının yıpratmış,yenılensın dıye çaresiz yapmış,
Tuğba büyüküstün çok tatlı olmuş bence yüz hatları zarif olduğu için yakışmış iyi cesaret gerçekten ama şebnem sönmez' i beğenmedim ben kısa saçı çoğunluğun aksine 40 yaşından genç kadınlara yakıştırıyorum tabii yüz hatları müsait olanlara 40 yaşından sonrası için de uzun saçları beğeniyorum o yüzden şebnem dönmez' i beğenmedim ama tuğba çok güzel olmuş gözleri iyice ortaya çıkmış
- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
- 198
- 23 Ağustos 2012
- 49.908
- 1
- 231.618
- 798
Tuba büyüküstün denem hatunu oldum olası beğenmezdim hala beğenmiyorum benim için fark eden bir durum yok :)
Bergüzar koreli de beğenmem mesela bu koca kafalı koca suratlı büyük vücutlu hatunları beğenmem zaten ben ince yapılı kadınları beğeniyorum.
Diğer hatun asker arkadaşıma dönmüş, uzun saçları da zaten Yattara kıvamında.
Beğenmedim beğenmiyorum ne yapsalar beğenmem peh peh peh
Bergüzar koreli de beğenmem mesela bu koca kafalı koca suratlı büyük vücutlu hatunları beğenmem zaten ben ince yapılı kadınları beğeniyorum.
Diğer hatun asker arkadaşıma dönmüş, uzun saçları da zaten Yattara kıvamında.
Beğenmedim beğenmiyorum ne yapsalar beğenmem peh peh peh
- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.587
- 498