Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o da vardı sanırım o adreste diğer kısımlarda..
aslinda ne felaket ne begenmeme ama paylasmak istedim sadece simdiki hallerine kiyasladigimdan dolayi :))
doutzen kroes un eski halleri :) kusursuz hallerini gormeye aliskin olunca bu eski zayif halleri bir tuaf gelio bana ki ben zayif fizik cok severim ama bu kadin suanki hali ile muhtesem. kaslarini daha koyu kullanior olmasi cok dooru olmus bence hihiih :) gene de gozleri dudaklari o kdr guzel ki golgeleyememis farkli tipini zayifligi ve sapsari kaslari
eh simdikini halini de ekliyim de karsilastiririz alt alta fotolari
kas sac nasil etkilior insani yahu. bir de o suratina nasil kilo aldirmis oole yahu solesin meraktayim
bende sevmiyorum bülent ersoya benzetiyorum hiç güzel ve seksi değil bence çok itici
hihi benm de begendigimiz tip bi hatun deil acikcasi.
bulent ersoy sempatiksalakcinni:roflol:
ben birini daha bulent ersoy a benzetiormm ekliyim haife wehbe. begenenlerden cok ozur diliorm ama tarzi cok cekici gelmior bana.
hihi benm de begendigimiz tip bi hatun deil acikcasi.
bulent ersoy sempatiksalakcinni:roflol:
ben birini daha bulent ersoy a benzetiormm ekliyim haife wehbe. begenenlerden cok ozur diliorm ama tarzi cok cekici gelmior bana.