Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay kızlar alakasız ama paylasmak ıstedım :)))
![]()
Hatası var mı bilmem ama başlıkta Beğenmediklerimizde yazıyor ekleyim dedim:) Taylor Swifti hiç beğenmiyorum, ne bileyim saçını, gözlerinin yapısını ve bakışlarınıbir iticilik var ama neresinde var çözemedim:s
akannehir aana cidden sacini sevmior musun? renk 1 numara sac klasorumde en cok fotosu olan hatunlardan biridir. tonuna bayiliorm sacinin. bir de kisiligi bir cok unluden daha sakin sessiz kendi halinde bi kizcagiz. o acidan takdir ediorm ben. ama yuz yapisi goz yapisi evt biraz deisik bence de.
ozellikle son fotodaki sacinin fotosunu goturmeyi dusunuordum kuafore sempatiksalakcinni
![]()
![]()
![]()
akannehir aana cidden sacini sevmior musun? renk 1 numara sac klasorumde en cok fotosu olan hatunlardan biridir. tonuna bayiliorm sacinin. bir de kisiligi bir cok unluden daha sakin sessiz kendi halinde bi kizcagiz. o acidan takdir ediorm ben. ama yuz yapisi goz yapisi evt biraz deisik bence de.
ozellikle son fotodaki sacinin fotosunu goturmeyi dusunuordum kuafore sempatiksalakcinni
![]()
![]()
![]()
bambamcım cok hoş bir ton gercekten,ben cok begendım
![]()
![]()
![]()
Kelly Brook'un yeni saçı..olmamış begenmedim...
![]()
![]()