Ünlü Hataları / Felaketleri / Beğenmediklerimiz -Fotoğraflı

evet tatlım bende böyle kemikli uzun yüzlü bayanları sevmiyorum.senin gibi babyfacelere bayılıyorum..buyrunnnnnnnnn

Tanrım..bu trendi redediıorum...cok kotu..

rock müzik yapan birinin hip hopçı gibi giyinmesine benzemiş bu iş
o gece kıyafetine bu makyaj olur mu hiç
gerçek mi bu ya
scarlett yapmazdı böyle saçmalıklar ama bilemedimbilmiyorumkismile

Yok kızlar photoshop degil..trend mi yoksa trajedi mi baslıgı altında incelenmiş.
linkide budur :

Trend or tragic? Yellow eyes | Sugarscape |

ay bu trend runway icin guzel ama gunluk hayatta daha sakin uygulanmasi gerekmez mi:bbo:. ki runway icin guzel derken gene scarlett in yaptigi felaketten bahsetmiorm linkteki ilk foto mesela.
amann scarlett ne yapmis yahu hic tarz bi yani yok fena olmus bulanmis, boya kupune dusmus gibi akannehir sasirdim onun yapmasina ozellikle cunku genelde guzel makyajlar yapior boole deisik seyler denemior.
sophie ellis bextor da daha bi hallice burmus bu tarz donutcim snein gonderdigin linkteki resimde, en azindan tarz durmus scarlet gibi bulanmamis gozler eyvahedigeldismile yani gene de benm yapicagim bir makyaj deil aklinialirimsmile

evet evet scarlett'e boyle hanım hanım dişi makyajlar ıle alıstık,hiç bu tarzları yakıstıramadım bende bambamcım.sophie olmus bence :))

beyonce kendine hiç dikkat etmiyor :kedi:

süper gözüküyo :))

ya bu kadında dıkkat ede ede bunamı ettın dıyeceksınız ama ,at gibi vucuda mınıcık gogus var :)))

evet canım haklısın. bi alakasız görüşte benden; beyonceyi eskiden seviyordum artık nefret ediyorum tiksindirdi beni kendinden çok itici geliyor

at gibi olduğu doğru da millet o kadar göğüs için nelerini vermez.. bence makul göğüsleri yaasempatiksalakcinni

sonuçta her yorum kişinin zevklerini ortaya koyuyo iştee a.s

herkesin beğenisi farklı olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…