korktum valla bu ne kızzz.yüz ruh gibi dudaklar yüzün yarısını kaplamış gözler desen öcü gibim.Allah'ım sen koru Yarabbim :Saruboceq:
evet tatlım bende böyle kemikli uzun yüzlü bayanları sevmiyorum.senin gibi babyfacelere bayılıyorum..buyrunnnnnnnnn
ay ne iğrenç bir makyaj buakannehirphotoshop felan değil dimi??bilmiyorumkismile
bu trenmiş canım bu sene
Tanrım..bu trendi redediıorum...cok kotu..
ama dudaklar süper duruyo renk olarak :))
Yok kızlar photoshop degil..trend mi yoksa trajedi mi baslıgı altında incelenmiş.
linkide budur :
Trend or tragic? Yellow eyes | Sugarscape |
beyonce kendine hiç dikkat etmiyor :kedi:
ay bu trend runway icin guzel ama gunluk hayatta daha sakin uygulanmasi gerekmez mi:bbo:. ki runway icin guzel derken gene scarlett in yaptigi felaketten bahsetmiorm linkteki ilk foto mesela.
amann scarlett ne yapmis yahu hic tarz bi yani yok fena olmus bulanmis, boya kupune dusmus gibi akannehir sasirdim onun yapmasina ozellikle cunku genelde guzel makyajlar yapior boole deisik seyler denemior.
sophie ellis bextor da daha bi hallice burmus bu tarz donutcim snein gonderdigin linkteki resimde, en azindan tarz durmus scarlet gibi bulanmamis gozler eyvahedigeldismile yani gene de benm yapicagim bir makyaj deil aklinialirimsmile
beyonce kendine hiç dikkat etmiyor :kedi:
süper gözüküyo :))
evet evet scarlett'e boyle hanım hanım dişi makyajlar ıle alıstık,hiç bu tarzları yakıstıramadım bende bambamcım.sophie olmus bence :))
ya bu kadında dıkkat ede ede bunamı ettın dıyeceksınız ama ,at gibi vucuda mınıcık gogus var :)))