M menekse87 Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Kasım 2010 19 0 24 Kasım 2010 Konu Sahibi menekse87 #1 merhaba istanbuldaki falcılar konusunda herkes bir siteden bahsediyor bir arkadaşda adını verdi ancak denilen site burasımı elifana denen kişi burda var üye oldum ama site almanca çok zorlanıyorum nereye girmem gerekiyor nasıl fal baktırma isteğinde buluncam bilgisi olan armı teşekkürler Medium Elifana - Hellsehen & Wahrsagen - Hellsehen, hellhören, wasserschauen, Blockade lös., Engelkontakt, Schamanin
merhaba istanbuldaki falcılar konusunda herkes bir siteden bahsediyor bir arkadaşda adını verdi ancak denilen site burasımı elifana denen kişi burda var üye oldum ama site almanca çok zorlanıyorum nereye girmem gerekiyor nasıl fal baktırma isteğinde buluncam bilgisi olan armı teşekkürler Medium Elifana - Hellsehen & Wahrsagen - Hellsehen, hellhören, wasserschauen, Blockade lös., Engelkontakt, Schamanin
M menekse87 Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Kasım 2010 19 0 25 Kasım 2010 Konu Sahibi menekse87 #2 ya o kadar kişi bakıyor bir cevap yazmak bu kadar mı zor kızlar viversum almanca bir site türkçesi yok bulamadım siteye zor bela üye oldum ama hesabınız aktif değil diyip duruyor bir yardım eden yokmu rica ediyorum
ya o kadar kişi bakıyor bir cevap yazmak bu kadar mı zor kızlar viversum almanca bir site türkçesi yok bulamadım siteye zor bela üye oldum ama hesabınız aktif değil diyip duruyor bir yardım eden yokmu rica ediyorum
Eylul Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Ekim 2007 6.137 13 45 25 Kasım 2010 Konu Sahibi menekse87 #3 Formda bu tur konular açmak yasaktır