Ve inşallah bu parti Mhp olur..Mecbur kalıp kuracaklar koalisyonu sanırım.
Ya MHP ile ya CHP ile.
Farklı bişey düşünmek istemiyorum.
offff 3. seçim olsa ne biçim havamız olur haaa
millet der ne kaa demokratik bi ülke 6 ayda bir seçim yapıolar
hakkaten ağlanacak halimize gülüyoruz.
MHP olma ihtimali yok gibi geliyor bana,umarım olur o ayrı konu.Ve inşallah bu parti Mhp olur..
bellide olmaz, sandıktan koalisyon çıktı ama kurulamadı.kimse bu durumdan memnun değil şuan ters köşe yapabilirler. tek parti çıkabilir. M minnakkelebekim
Bendekide bi umut işte..MHP olma ihtimali yok gibi geliyor bana,umarım olur o ayrı konu.
Malesef Akp ile çok keskin noktalarda anlaşmazlıkları var.
Valla bu seçimlerde umarım MHP barajı geçebilir, geçemezse üzülürüm şahsen, seçim sonrası Bahçeli çektiği restler yüzünden çok yıpratıldı, herseye hayır diyor diye seçim beyannamesi göz ardı edilirde sadece hayır'ları değerlendirilirse çözümsüzlük üretiyor denip oyları diğer partilere kayarsa barajı geçemeyebilirVe inşallah bu parti Mhp olur..
insanların güveni kırıldı bikere koalisyon konusunda, bile bile yine koalisyon çıkmaz gibime geliyo.Bilmiyorum valla sare. Bana hic öyle gelmiyor maalesef. Bu kargaşa devam edecek gibi....
insanların güveni kırıldı bikere koalisyon konusunda, bile bile yine koalisyon çıkmaz gibime geliyo.
ama tabi bilemiyoruz, farklı bişi de çıkabilir. bekleyelim görelim az kaldı
Valla bu seçimlerde umarım MHP barajı geçebilir, geçemezse üzülürüm şahsen, seçim sonrası Bahçeli çektiği restler yüzünden çok yıpratıldı, herseye hayır diyor diye seçim beyannamesi göz ardı edilirde sadece hayır'ları değerlendirilirse çözümsüzlük üretiyor denip oyları diğer partilere kayarsa barajı geçemeyebilir
AKP, CHP ve HDP barajı geçecek, bu garanti ama 1 Kasım seçimleri MHP için kritik bir seçim gibi geliyor bana.
Bu anketleri nasıl yapıyorlar kimse bana sormadı ama kime oy vereceğimi
Hiç bir şeye rest çekmeyen her şeye evet diyenler vardı da ne oldu, koalisyon kurulabildi mi, hayır. Terör olaylarının zirve yaptığı şu ara dönemde MHP nin baraj altında kalması bence vahim bir durum olurdu ama tablonun değişeceğini sanmıyorum. Asıl merak ettiğim peki sonra ne olacak?Valla bu seçimlerde umarım MHP barajı geçebilir, geçemezse üzülürüm şahsen, seçim sonrası Bahçeli çektiği restler yüzünden çok yıpratıldı, herseye hayır diyor diye seçim beyannamesi göz ardı edilirde sadece hayır'ları değerlendirilirse çözümsüzlük üretiyor denip oyları diğer partilere kayarsa barajı geçemeyebilir
AKP, CHP ve HDP barajı geçecek, bu garanti ama 1 Kasım seçimleri MHP için kritik bir seçim gibi geliyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?