Ünlü anketçi AK Parti ve HDP oylarında son durumu açıkladı

offff 3. seçim olsa ne biçim havamız olur haaa
millet der ne kaa demokratik bi ülke 6 ayda bir seçim yapıolar

hakkaten ağlanacak halimize gülüyoruz.
Ülkede diktatörlük var diyenler utanır zaar o zaman
İçlerine işlemiş demokrasi,seçim yapmadan duramıyolar derler

bellide olmaz, sandıktan koalisyon çıktı ama kurulamadı.kimse bu durumdan memnun değil şuan ters köşe yapabilirler. tek parti çıkabilir. M minnakkelebekim

Ve inşallah bu parti Mhp olur..
Valla bu seçimlerde umarım MHP barajı geçebilir, geçemezse üzülürüm şahsen, seçim sonrası Bahçeli çektiği restler yüzünden çok yıpratıldı, herseye hayır diyor diye seçim beyannamesi göz ardı edilirde sadece hayır'ları değerlendirilirse çözümsüzlük üretiyor denip oyları diğer partilere kayarsa barajı geçemeyebilir

AKP, CHP ve HDP barajı geçecek, bu garanti ama 1 Kasım seçimleri MHP için kritik bir seçim gibi geliyor bana.

Bilmiyorum valla sare. Bana hic öyle gelmiyor maalesef. Bu kargaşa devam edecek gibi....
insanların güveni kırıldı bikere koalisyon konusunda, bile bile yine koalisyon çıkmaz gibime geliyo.
ama tabi bilemiyoruz, farklı bişi de çıkabilir. bekleyelim görelim az kaldı

insanların güveni kırıldı bikere koalisyon konusunda, bile bile yine koalisyon çıkmaz gibime geliyo.
ama tabi bilemiyoruz, farklı bişi de çıkabilir. bekleyelim görelim az kaldı

Aynen canım bekleyip grecegiz.. Allah hayirlisini versin inşallah

MHP baraji gecemezse ak parti yine iktidar olur. MHP bir seçimde baraji gecememisti ak partinin oyu o seçimde çok yüksek olmamasına rağmen iktidar olmuştu.

MHP'nin meclisin dışında kalacağını düşünmüyorum ben. Bu kadar kısa bir sürede çok keskin bir düşüş yaşanacağını düşünmüyorum.

Ay mhpyle olmasın koalisyon ya o adamdan hazetmiyorum. Ürettiği hiç bi fikir yok. Kağıda bakarak konusuyo yılların siyasetçisi

Bu anketleri nasıl yapıyorlar kimse bana sormadı ama kime oy vereceğimi

Genelde internet üzerinden yapılıyor artık. Anket doldurup para kazandığın internet siteleri var. Bunlardan birine üye olursan sana da sorarlar. Bana çok denk geldi.

Yüzyüze yapılanlar da var ama ona ben de denk gelmedim.

Şimdi bu sitenin bazı hatunlarının blok hesaplarına göre oylar hdp ye mi ? Anlamadım ? :)

anket falan yapmadım ama çevremdeki genel kanı geçen seçime benzer bir sonuç çıkacağı yönünde.. herhangi bir partinin tek başına iktidara gelmesi çok zor geliyor artık bana..

erdoğan hdpnin baraj altında kamayacağını anlayınca,mhp oylarına yöneldi.vaktinde Türklüğü ayaklar altına aldık derken,7 hazirandan sonra milliyetçi damarları kabardı.TC kalktı,andımız kalktı.Bayrak önemsizleştirilmeye çalışıldı.Türklük hiç bu kadar alaşağı edilmemişti.onlarca bürokrat Türklüğü aşağıladı.
inşallah bunu yiyecek birileri çıkmaz.

Geçen anketlerde sonuca en çok yaklaşan bu metropoll ile konda idi. Şimdi baktığımızda, bu ikisi birbirine paralel olarak yine sonucun değişmeceğine işaret ediyor. Belki yarım puanlık bir oynama olur ama oda etki etmez. Onca zaman ve para boşa gitti, çok yazık...

benimde çevremde kimse fikrini değiştirmiş değil, boşu boşuna yeni seçime gidildi

Hdp nin oylarının bir nebze artacağını, Chp nin aynı kalacağını ve Mhp nin Biraz düşeceğini, Akp nin ise Mhp den gelen oylar ile hdp ye kaptırdığı oyların % olarak yaklaşık aynı olacağını ve toplamda pek değişmeyeceğini düşünüyorum.
Akp den hdp ye kim oy verir sorusuna cevap Güneydoğu'da saklı...

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç bir şeye rest çekmeyen her şeye evet diyenler vardı da ne oldu, koalisyon kurulabildi mi, hayır. Terör olaylarının zirve yaptığı şu ara dönemde MHP nin baraj altında kalması bence vahim bir durum olurdu ama tablonun değişeceğini sanmıyorum. Asıl merak ettiğim peki sonra ne olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…