260 tı sanki,3 aşşağı 5 yukarı tüm partilerin oy oranı aynı olacak demekki.261, daha önce neydi ki
Mecbur kalıp kuracaklar koalisyonu sanırım.benim gerçekten merak ettiğim, sonra ne olacak?
benim gerçekten merak ettiğim, sonra ne olacak?
benim gerçekten merak ettiğim, sonra ne olacak?
260 tı sanki,3 aşşağı 5 yukarı tüm partilerin oy oranı aynı olacak demekki.
Boşa giden zaman ve milyarlar....
Umarım o koalisyonu kurmayı becerirler bu sefer.Rabbim milletimiz için hayırlısını versin.258 mv çıkarmıştı ak parti. Aşağı yukarı yuzde 1-2 gibi yukselis görünüyor ankete göre. Hesaplamam yanlış değilse tabii. Kısaca sandıktan yine koalisyon çıkacak gibi görünüyor. Hayirlisi..
Umarım o koalisyonu kurmayı becerirler bu sefer.Rabbim milletimiz için hayırlısını versin.
Umarım o koalisyonu kurmayı becerirler bu sefer.Rabbim milletimiz için hayırlısını versin.
Yeniden seçime gidiyoruz ve az çok biliyorduk Sandıktan benzer bir sonuç çıkacağını.
Sanırım bu sefer koalisyon kurulur ama seçim koalisyonu kurulur gibi geliyor bana, 2016'da bir seçim daha görürsek şaşırmam, ne değişecekse artık
Ben böyle bir ihtimal düşünmek istemiyorum be Mune.Yeniden seçime gidiyoruz ve az çok biliyorduk Sandıktan benzer bir sonuç çıkacağını.
Sanırım bu sefer koalisyon kurulur ama seçim koalisyonu kurulur gibi geliyor bana, 2016'da bir seçim daha görürsek şaşırmam, ne değişecekse artık
Ben böyle bir ihtimal düşünmek istemiyorum be Mune.
Seneye tekrar seçim yapılsa sonuç yine değişmez ki..
Yazık vallahi,o seçimde saçılan paralarla kaç okul,kaç hastane yaptırılır.
Ama tabii düşününce bu partilerin hiçbiri birbirinin şartlarını kabul etmiyor,etmeyecekte.
CHP,AKP belki bir yolunu bulur ve anlaşır diye umuyorum.
WawBu seçimlerde yine koalisyon çıkacak, yine kurulamazsa 3. bir seçim kaçınılmaz, 3. seçimde de benzer şeyler olacak, o arada hükümet kurulamıyor, ülkede yönetim zaafiyeti oluştu denip bir düzenlemeyle başkanlık sistemi de gelebilir.
WawAklımın ucundan geçmiyordu böyle bir ihtimal.Düşününce olabilir,sonuna kadar zorlayabilirler şanslarını.
Ama lütfen olmasın,artık ülkenin yaşanacak hali kalmayacak çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?