Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gelinlik ModelleriÜnllü fotoğrafçı Candice Lake' in gelinliği ve düğünü
Süper yaa, bizim gelinler niye böyle olamıyor. Hep düşünürüm o saçlarda o kadar sprey,sim, yüzde bir ton makyaj nasıl açıyorlar o saçı nasıl çıkarıyorlar o makyajı. Valla düğünlerde hep bunu düşünüyorum.
Buda biraz fazla özensiz geldi bana , valla bizim dügünler böyle olsa millet der gelini bi kuaföre götürememişler, hadi amaaaaaaa avrupalı değiliz hiçbirimiz yani
2 hafta sonra düğünüm var. Kuaförle görüşmeye gittim. Ben çok sade yarım bir saç istediğimi söyledim. Adam bana diyor ki, geleneklerimize göre geline topuz yapılır. eğer çok sade olursa çevre dedikodu yapıyor, beğenilmiyor. Ben de dedim ki abicim ben senin bildiğin gelinlerden değilim. Benim düğün günümde damat beni tanıyabilsin Sadelikten yanayım şahsen.
Sac guzel gelinlik fena degil. ben kocaman kabarik gelinlik hic sevmem. zaten bi kina yapicam evlenince. bekliycez bakalim insallah guzel gecer kinamiz.
gelinliği beğenmedim,özensiz saçlarıda sadelik evet güzeldir hafif makyaj masum bir görüntü gelinde kesin vurgulanmalı ama bu kadarda deneme için giyilmiş gibi olmamalı.Biz Türküz avrupalılar bize özensin biz onlar gibi basitleştirmeyiz.Çünkü bizim köklü bir geçmişimiz ve özenilen adetlerimiz var bizde evlenmek kutsaldır onlarda ise canları isterse nikah vardır