üniversıteye adım attıgımız ılk gunu paylasalım mı ne dersınız :)

Bende bu sene basladim :) hazirlik okudugum icin tek bina var ve tabi ki sinifi bulmak cok kolaydi.esas ben binalarin ustunde isim yazmadigi icin seneye nasil bulacagim,nasil alisacagim onu bilmiyorum :) ilk gun sinifa bir girdik bir kadin ingilizce konustu bir seyler dedi bize,biz tabi basta anlamadik hatta ben kadini bilerek ingilizce konusuyor sanmistim meger iskocmus :) birde dogal olarak cok suskun gecti ilk gunler,degisikti yani ama alistik simdi 40 yillik arkadas gibiyiz herkesle :)

hacettepe beytepe kampüsünün en sonundaki yabancı diller fakültesini bulmam gerekiyordu, neyseki girişkenim hemen sora sora buldum hatta son sınıflardan bir ağbi beni kendisi götürdü yardımcı olmuştu bir daha görüşmedik ama kalabalıkta kaybettik birbirimizi hemen tüm sınıfla ahbap olmuştum ilk günden çok güzeldi ya

Bende bikac aya gidiyorum inşallah üniversiteye 😊�😊
Ya cok heyecanli ve korkunç degilmi hele benim gibi acayip soguk nevale, ice donuk, kimseye bisey soramayan bi tipseniz🙈🙈

gittiğin üniversiteye bağlı benim gibi küçük bir üniversiteye gittiysen öyle ilk günün heyecanı fazla olmuyor aradığın yeri hemen buluyorsun hemen insanlarla kaynaşıyorsun lise gibi geliyor maalesef..

Insan cok heyecanlaniyor kimlerle karsilacagini dusunuyor mesela ilk gun benim icin unutulmazdi 49 erkegin icinde tek kizin ben oldugumu ogrendim sinifta onlar bana ben onlara baktin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…