- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
- Konu Sahibi mervemervemerve
-
muhtesemdi
inanilmaz heyecanliydim hazirlik atlama sinavi icin gitmistim hala orada olduguma inanamiyordum - gerci hep istanbuldu tercihlerim ama ne de olsa tutmaz diye yazdigim tek ankara tercihim tuttugundan icim biraz buruktu - ama sonra hayatimda yapmis oldugum en iyi tercih oldugunu anladim elimden gelse o kampusten disari adimimi atmam hayatimin en guzel yillarini orada gecirdim ilk gun sanki olacaklari bastan bilmis gibi heyecandan mutluluktan icim icime sigmiyordu
annem beni getirmisti disarida bekliyordu arabayi park ederken cimlere yayilmis ogrencileri gorduk bir cift de opusup duruyordu annem demisti ki "sen caliskan olanlari ornek al bunlari degil" ne gulmustum ilahi anne
hersey ne kadar buyuk ve karisik geliyordu kaybolma korkum zaten hep vardir yon bulma duygum hic gelismemistir, o yuzden ilk birkac gun oldukca stresliydim ya kaybolursam birilerine sormak zorunda kalirsam bana gulerlerse diye turlu triplere girmistimkaybolmadim neyse ki...
hatirladikca yuzumde salak bir ifade olusuyor surekli gulumsuyorum ne kadar mutluydum o zamanlar, dersten baska sorumluluk yok ye ic gez toz o konser senin bu film festivali benim...simdi oyle mi.. pofff
herkes anlatsa yaa..:97: benim gibi tembel tenekelere motivasyon olurdu:97:
cnm bende ankarada okuyorum gazıde sen nerdensın :) kaybolma ıhtımalını bence emınım cogumuz yasamısızdır bızım bınada da masallah o kadar cok ınıs cıkıs yelrerı vardıkı yanı ılk gun bana ole gelıyodu kesın kaybolurum dıyodum :)
marmara üniversitesini kazanmıştım. ne sevinç ne sevinç. bakıyorum webden atatürk eğitim fakültesi kampüs girişindeki bina güzel. sevincim katlandı daha sonra bizim kayıtlar başka bir kampüste olduğu için görmemiştim kampüsümü. neyse ilk gün bir gittim girdim binaya babamın malı gibi sanki ben inşa ettim her yerimi biliyom. bizim bölüm yok. meğer ben reklamları izlemişim. bizim bina en arkada yurttan bozmaymış. nasıl eski, antika. içime taş oturdu hevesim kursağımda kaldı. allahtan hocalarım süper de açığı kapatıyorlar.
cnm unıdemısın yoksa hazırlanıyomusun unıye bı kere buyuk bı yerde unı okumayı ıstıyosan kesınlıkler dedıgım gıbı yukarda kaybolma ıhtımalın var okulda :))
marmara veya istanbul istiyorum, hazırlanmaya çalışıyorumkesin kaybolurum ama sora sora artık arkadaşınki gibi ukala bir hocaya denk gelmem umarım tabi
üniversiteye adım atamadım daha emekliyorum
hıc korkmana gerek yok cnm emın ol yenı kayıt olanlardan hıc kımse bılmıyo zaten herkes bı o yana bı bu yana :) kımse kımsenın umrunda olmuyo rtahat ol ıstedıgın yerı de umarım kazanırsın :)
evet hem bu soru sorma olayı arkadaş bulmayı da sağlar sanırım.tanışmak için bahane:81: çok sağol canım umarım umarım=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?