Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Üniversiteliden Kilicdaroglu`na: CHP oy verilecek parti degil ama yeterki AKP gitsin
çok doğru daha bugün bir arkadaşım "valla ben BDP'ye veririm CHP'ye vermem derdim,meğer büyük konuşmamak lazımmış. Desteklediğim partiye versem AKP bir oy kaybetmiş olur sadece,ama CHPye versem iki oy kaybeder" dedi. Millet ne yapsın,gitsin de nasıl giderse gitsin modunda
Pardon ama ben anlamadim, CHP ye verince nasil AKP iki oy kaybetmis olacak? Sandiktan cikan CHP oylari cifter oy mu sayiliyor yoksa?:) Yoksa böyle bir cözüm mü bulundu, cifter cifter sayalim mi dediler, anlamadim?
Chp den memnun olmayan bu gençleri eğer iktidar olursa chp işte o zaman yine sokaklara bekleriz. Ne sanıyorlar yolsuzluk ise yolsuzluk hepsi aynı bunların en bizi devrimci gençler kurtaracak
Şimdi bu konuda anlatılmak istenen nedir anlamadım.İnsanların takım tutar gibi parti tutmasına alıştığınız için,oy verdiği partiyi eleştiren biri tuhaf mı geldi?
Pardon ama ben anlamadim, CHP ye verince nasil AKP iki oy kaybetmis olacak? Sandiktan cikan CHP oylari cifter oy mu sayiliyor yoksa?:) Yoksa böyle bir cözüm mü bulundu, cifter cifter sayalim mi dediler, anlamadim?
Daha once Akp'ye oy veriyorsa, bu secimde Chp'ye verirse, orda ki eksilen, diger tarafta artan oy, neticede fark iki olur, anlatilmak istenen bu...
Konuya donuncede oy verilen partiyi elistirmek olmasi gereken, yadirganmasi gereken degil... Takim tutar gibi oy hakkinizi kullanirsaniz, haksizligi ya da yanlisi gozu kapali savunursaniz, isler sarpa sarar, gorundugu gibi sariyorda... O arkadasla hemen hemen ayni fikirdeyim bu arada, cok fazla sinirlendigim konu var Chp'de, fakat secim barajinin bu halde olmasi eldeki daha idare edene yoneltiyor insanlari...
Bence bu kadar desteklemeyen insan olduğu halde gene oy toplayacak,tabi nasıl oy toplayacak şaibeli..Yoksa bir insan bu kadar kendinden emin konuşmaz,durmadan"Sandığa gidelim.,sandıkta görürüz."demez.
CHP nin memnun olunacak bir icraatı mı var ALLAH AŞKINA. Bırakın icraatı bir projeleri bile yok . Sadece bunca yıllık siyasette ona buna dava açmayı kendilerine görev bilmişler. Memleket adına şunu şurdan kaldırıp şuraya mı koymuşlar.