Once bir okudugunuzu anlamaya calisin derim..ummeti muhammed hz muhammed (sav) in yolundaa gidenler ona inanan muslumanlar demek!!...
Once bir okudugunuzu anlamaya calisin derim..ummeti muhammed hz muhammed (sav) in yolundaa gidenler ona inanan muslumanlar demek!!...
Aynısı akp seçmeni yapsaydı ?
Neyse ben bir sey demiyorum. En son bunun resmini koydugum icin banlanmistim..
Yine alamamissiniz yada anlatamamisim.
Hz. Muhammet (S.AV) den sonra dünyaya gelen müslümanlara, Muhammet ümmeti denir.
Yani islam dinine inananlar, müslümanlar demektir bir nevi.
Bu nedenle bütün müslümanlara ümmeti muhammet denir.
Bu nedenle, ümmeti Muhammet Filistinin arkasinda yada ümmeti Muhammet Abdulkadir Molla ile beraberdir demenin bir sakincasi yok:)
Ümmeti Muhammet demek Peygamberimiz demek degildir.
Neyse konu disi olmasin.
Ben gerceklere bakarim.
Insanlar mumnun oldugu birseyi elestirmez, insanlar mumnun olmasa giderek oylari artmaz.
bana ümmeti Muhammetin anlamını öğretmeye çalışmayın Allah aşkına
bilmediğimiz konu üzerinden yorum yapacak değiliz
ben vallahi bir şey söyleyemiyorum nutkum tutuldu yazınız karşısında :26:
Hayirdir cennet mi mujdelendi de bu kadar gülüyorsunuz hele böyle bir konuya ..
Tabi canim, mutlaka oyledir.. Erdogan'a inanmayan kafir zaten.. Bu milletin yuzde elliden fazlasi da kafir oluyor bu durumda... Musluman olsalar AKP oylari yuzde yuz olurdu di mi...
Ayrica CHP lideri tarafsiz genclerle konusmuyor, orada ki gencler AKP karsiti! hepside belirtiyor bunu!
Bilmiyorsunuz işte bilmedginiz halde de yorum yapmışsınız acikladgimiz halde de hala anlamamissiniz!..yanlis algiladm demek bu kadar mi zor
Bilmiyorsunuz işte bilmedginiz halde de yorum yapmışsınız acikladgimiz halde de hala anlamamissiniz!..yanlis algiladm demek bu kadar mi zor
Valla son gunlerde bu tip konusmalara cok rastliyorum da... Erdogan'i peygamberle bir tutmalar, dokunmayi ibadet sayanlar, ona oy veren musluman, vermeyen kafir... Hatta kendisi de boyle birseyler demis, Hz. Muhammedi Allah islami getirsin diye, onu da duzeni kursun diye mi yollamis ne.. Boyle birseydi iste... Bu tarz dusuncesi olan birini sip diye karsimda bulunca cok keyif aldim, evet... Hep merak ederdim nasil bir ruh halinde olduklarini, kafa yapilarini, sayenizde ogrenecegim insallah...
Sonra bir de "ileri demokrasi"den bahsettiklerinde beni bir gülme alıyor...''O gençler bu soruları Başbakana soramaz" diye övünen bir kitle var sosyal medyada yazık valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?