• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üniversiteliden Kilicdaroglu`na: CHP oy verilecek parti degil ama yeterki AKP gitsin

weiss

Hayr-ül a-bı dıde
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
3.387
428
198
Almanya
[h=2]Televizyonda canlı yayın programına konuk olan Kemal Kılıçdaroğlu öğrencilerden gelen soruları cevapladı.[/h]
Programa konuk olan üniversite öğrencilerinin sorularını cevaplayan Kılıçdaroğlu'na yöneltilen bir soru şaşkınlık yarattı.

[h=4]ÖĞRENCİNİN CHP ELEŞTİRİSİ KILIÇDAROĞLU'NU ZORLADI[/h] "Benim çevremin çoğu CHP'li ama kimse partisinden memnun değil" diyen bir öğrenci "CHP kendi seçmenini memnun edemeyen ve ona rağmen oylarını büyütmeye çalışan bir parti görünümü veriyor. Oy verenler de yeter ki AK Parti gitsin diye veriyor. Ne düşünüyorsunuz?" diye sordu. Kılıçdaroğlu, öğrencinin bu sorusuna şaşırdı.

http://www.ensonhaber.com/kemal-kilicdaroglunu-zorlayan-soru-2014-03-15.html

Son düzenleme:
Ne güzel.En azından gönül verdiğin grubu,partiyi sevdiği desteklediği gibi eleştirebiliyor.İşte bu.
Aklıma Beşiktaş geldi...Maç sonu yenildiğimizde,gol yediğimizde ağzımıza ne gelirse söyler bir sonraki hafta tekrardan o formayı giyer,atkıyı takar renklerin peşine koşarız.Bagrımıza basarız !
Tebrik ederim görüşünden dolayı öğrencimizi.Keşke herkes böyle düşünebilse.Herkes körü körüne bağlanmadan eksik noktaları eleştirebilse !
Anlayana...
Paylaşım için saol.

Dogru valla... Sikiysa biri bu sekilde Erdogan'a konussun. Korumalardan yiyecegi dayak bir yana, kendini aninda karakolda bulur zavalli..:27: Ha bir de Erdogan'dan yiyecegi azar, "terorist" ve "capulcu" damgalari da cabasi..

Son düzenleme:
Evet gerçekten öyle insanlar akp iktidara gelmesin diye Chp yi tutmasa bile oy verecek bende çevremde görüyorum ama bu gencin Chp kendi seçmenini bile memnun edemiyor gibi şeyler söylemesine katılmıyorum çünkü şunu ben net olarak biliyorum ve görüyorum ki akp kazanamadığı illere yeteri kadar yardım etmiyor!Bu bir gerçek hatırlayın Ramazan Bayramında her yerde otobüs bedavaydı İzmir hariç neden çünkü İzmir Chp li hemde koyu Chp'li,Kemalist,aydın,haksızlığa karşı gelen bir yer..Diğer illeri bilmiyorum bu arada ben İzmir de yaşadığım için bu örneği verdim..Yani diyeceğim o ki iktidarda böyle bir parti olduğu sürece biz diğer muhalefet partilerin ne kadar yatırım yaptığını vs net bir biçimde göremeyiz.

Gençler eleştiriyor Kemal Kılıçdaroğlu da sakin, makul cevaplar veriyor. Yandaş gazetecileri etrafına toplamayıp, genç arkadaşların sorularını cevaplamasını takdir ediyorum :46::46: Baya da sabırlıymış ayrıca:ssz:

Aynısı akp seçmeni yapsaydı ?

Son düzenleme:
Kisi memnun oldugu bir durumu elestirmez:))

Hükümetin secmeni hükümetten memnun ki her gecen secimde oylari artiyor.

Kendi secmeni bile memnun olmayan bir partide ancak kemiklesmis oyunu alabiliyor, onuda genc söylemis zaten AKP düsmanligi sayesinde:))

Kendi secmeni bile memnun olmayan bir partide ancak kemiklesmis oyunu alabiliyor, onuda genc söylemis zaten AKP düsmanligi sayesinde:))

Istedıgın cevapları alamadın dimi :)

Oy konusunda kıstas oy oranıysa at fava bekle bu mesajı hatırlatıcam karşılaştırmalı olarak okii :34:

Bir isadami 100 milyon dolari tak diye bir projesi bile olmayan hayir kurumuna bagislayabiliyorsa; o isadaminin bu hukumetten kac misli kaymak yedigi dusundurucudur. Sadece 1 milyon dolari doguda kac kisiye buzdolabi olabilir? Kac kisiye maas olabilir? Bunun gibi onlarca isadami kac oy saglayabilir? Bu duzeni baska hangi parti kurmaya cesaret edebilmistir? Mkilyarlar ayakkabi kutularina nerden giriyor saniyorsunuz? Devletin ihaleleri kimlere hangi ucretler peskes cekiliyor, buradan dogudaki ve bazi kesim halka ne kadari aktariliyor, bu arada kimler yeni multimilyarderler olarak turuyor?

Bunlarin hepsi birgun ortaya dokulecek elbet.. Bu oylarin nasil arttigi da...

Senin o bastacin var ya... Kendi evladina bile hayri yok. Birgun olup gittiginde her sirasi gelen canli gibi, o 4 evladi nasil yasayacak bu toplum icinde, bunca milyar dolar, kendilerine birakilsa bile, sorusturmadan gecmeden birgun gecirebilecekler mi, sokaga bir gun de baslari yukarda dik cikabilecekler mi? Bir insan para icin kendi evladina bu kadar kotuluk yapar mi? Kendi evladinin gelecegini dusunmede bu kadar kit akilli biri Turkiye'nin gelecegini ne kadar dusunebilir? Senin evladinin gelecegini dusunmeye ne kadar akli yeter sence?

Sapkani onune koy da dusun Weisss...

ewet boyle bir durum var ve bu butun parti secmeleri icin gecerli aslinda AKP secmenide baska bir altarnatif gormedikleri icin oy veriyorlar zaten bir ck kisiden duyuyorum daha onceki secimlerde memnuniyetle verdiler ama bu secimlerde mecburiyetten vericekler. Siyasetin kisir dongusu bu bence hakkimizda hayirlisi artik. Kim hangi partiye hangi dusunceyle oy veriyor beni cok ilgilendirmiyor acikcasi.

bu genç seçmenimizin söylediği bu cümle haklı ve doğruysa
Akp seçmeninde chp, mhp vs. nin başa gelmemesi için akp ye oy vermesi haklı ve doğrudur..

Kesinlkle katiliyorm.millet memnun ki oylar devmli artyor inadina.allahn izniyle bu secmde daha da çok artacak...lafa degil icraata bakariz!...Bediüzzamanin talebesi istihareye yatmış ummeti muhammed i Başbakanimizin arkasnda görmüş. ..

Kesinlkle katiliyorm.millet memnun ki oylar devmli artyor inadina.allahn izniyle bu secmde daha da çok artacak...lafa degil icraata bakariz!...Bediüzzamanin talebesi istihareye yatmış ummeti muhammed i Başbakanimizin arkasnda görmüş. ..

Tövbe Rabbime yaa :53::53: ümmeti Muhammet Peygamberimizin arkasındadır ya hu başbakan peygamberimizi de mi arkasına almış yani !:53:

Son düzenleme:
Tövbe Rabbime yaa ümmeti Muhammet Peygamberimizin arkasındadır ya hu başbakan peygamberimizi de mi arkasına almış yani !
Ümmeti Muhammet demek Peygamberimiz demek degildir:))
Ümmeti Muhammet= Muhammet in ümmeti olan demektir:))

Son düzenleme:
:60::60::60::60::60:

Tövbe Rabbime yaa :53::53: ümmeti Muhammet Peygamberimizin arkasındadır ya hu başbakan peygamberimizi de mi arkasına almış yani !:53:

:60: :60: :60: :60:
Neyse ben bir sey demiyorum. En son bunun resmini koydugum icin banlanmistim..:52:

e ben de peygamberimizdir mi dedim? peygamberimizin arkasında ümmeti Muhammet var dedim. bir kez daha yazayım isterseniz:34:

Son düzenleme:
''O gençler bu soruları Başbakana soramaz" diye övünen bir kitle var sosyal medyada yazık valla :ssz:

Once bir okudugunuzu anlamaya calisin derim..ummeti muhammed hz muhammed (sav) in yolundaa gidenler ona inanan muslumanlar demek!!...

Back