Üniversiteli kızı minibüsten kaçırdılar

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.836
Mersin'de üniversite öğrencisi Zelal Topçul, teyzesiyle birlikte bindiği minibüste herkesin gözü önünde kaçırıldı. Ailesi ve polis, kaçırılan kızlarını ararken Topçul'un kaçırılma anı bindiği minibüsün güvenlik kamerasına yansıdı. Genç kızı kaçıranların kimliği de belli oldu. Zelal'in babası kızını isteyen amcasının çocuklarına, "Benim kızım okuyor, meslek sahibi olacak. Senin çocuk işsiz güçsüz. Tarlada çalışıyor. Bu konuyu kapatın. Bir daha da açmayın demiştim. Mersin’e gelip kızımı kaçırmışlar" dedi.
5a25237318c7731e6444a916.jpg

PAYLAŞ
  • Flip
  • Zelal Topçul, bu yıl Mersin Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü’nü kazandı. Kayıt yaptırıp okula başlayan genç kızı, iddiaya göre Kızıltepe’de akrabası Derviş Topçul’a (22) istediler. Müteahhit Yusuf Topçul, kızını isteyen amcasının çocuklarına, "Benim kızım okuyor, meslek sahibi olacak. Senin çocuk işsiz güçsüz. Tarlada çalışıyor. Bu konuyu kapatın. Bir daha da açmayın" dedi.

Olumsuz yanıtın ardından ısrarını sürdüren Derviş Topçul, ağabeyi Nurullah Topçul (27) ve arkadaşı Savaş Y. (22) le birlikte Mersin’e gelip, Zelal’i takip etmeye başladı.

Ses Aç
    Süre0:00
    /
    Toplam Süre0:31
    Yüklendi: 0%

Yükleniyor: 0%

haber alamayan 5 çocuk babası Yusuf Topçul, Mersin’e gelerek Zelal’in bulunması için polise şikayet dilekçesi verdi. Baba Topçul, "Kızımı istediler, ben de onlara 'Kızım okuyor, sizin çocuk işsiz güçsüz. Bu konuyu kapatın' demiştim. Mersin’e gelip kızımı kaçırmışlar" dedi.

Polis genç kızı kaçıranların peşine düşerken olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Zelal'in ailesi de kızını görenlerin polisi aramasını istedi.

5a2533d12269a21b5c4d3920

Baba Yusuf Topçul

BABASI TV'DE CANLI YAYINA BAĞLANDI

Zelal Topçu'nun ailesi kızlarının bulunması için görüntüleri Müge Anlı'nın programına da gönderdi. Baba Yusuf Topçul, kaçıran kişinin amcasının çocuklarının çocukları olduğunu, olaydan sonra hiçbir şey olmamış gibi seraların içine girdiğini ve olayı inkar ettikten sonra kayıplara karıştığını anlattı.

Baba Topçul, kızını kaçıranların bağımlı olduğu için toplumdan dışlandığını, şahısların telefonlarını kapatmasına rağmen ailesinin kendilerine tehdit mesajları gönderdiğini söyledi.

5a25223618c7731e6444a8f9

Müge Anlı da akıllara durgunluk veren anları izlerken şoka girdi ve "Görüntüleri izlerken tüylerim diken diken oldu. 'Baban bekliyor' deyip götürüyorlar. Daha sonra binenler de akrabaları. Daha önce sevdiğini söylemiş ama kız istemediğini anlatmış. Bu kadar kolay mı? İnanılır gibi değil" dedi.

5a252c2e2269a21b5c4d38fa

http://www.hurriyet.com.tr/son-daki...mpaign=scn_a004ff5fd97f8006&_sgm_action=click

seda sayanın programında kız rızasıyla kaçtı dendi pes valla, rızası vardı da neden yerde sürüklendi kız indirilirken

Skandal resmen...
Videoyu izlemedim de insanlar hiç mi müdahale etmemiş?

hayır kimse yerinden bile kalkmadı, ona bişey diyemem zaten bi kaç kişi vardı ama onlar 5 genç adam, adam kaçırmaya elleri de boş gelmemişlerdir tabii

bu kadınların toplu taşıma araçlarında başlarına gelen kaçıncı olay ya, bari en azından kamera koydularda suçlular çabuk yakalanıyor ama bunlar daha yakalanmadı o da ilginç 4 kişinin yüzü gayet açık görünüyor zaten de akrabalar

kanım dondu izlerken, nasıl bi ülke olduk biz böyle ya, zorla kaçırmak nedir? seni istemeyen birini kaçırmak nasıl bi mantık? ne olacak şimdi seni sevecek isteyecek mi? rezzillik bu ya rezillikkkk

X