Yahu arkadaşım ne yazıp yazmayacağımı sana ne oluyorDerdiniz olsa da bu konuda allahın takdiridir siz bilemezsnz kimin hakedip kimin haketmedğni böyle davranmanz hoş değil
Ölüme terketmesi tabiki çok yanlış ama bu durumda o haketmiyodu ben hakediyodum Allah bana verseydi denmesi de doğru değilhak etmeyene vermeyin diyo.
güzel lütufda bulunmuş bence. veripde cocugu böyle yokmuş gibi ölüme terk edicegine.
Ben haksızmıyım kraliçe ama dediğim gibi hak etmeyene vermesin bizler onların tırnağına taş değse canımız yanar ama..hak etmeyene vermeyin diyo.
güzel lütufda bulunmuş bence. veripde cocugu böyle yokmuş gibi ölüme terk edicegine.
Ne yaram olcak bir sebebi var ki vermemiş Allah sana terbiyesizlik yapmaYahu arkadaşım ne yazıp yazmayacağımı sana ne oluyor
Demekki bir yaran varki gocunuyorsun bak sen hariç diğerleri yargılamamıi beni
neyse Rabbim herkese akıl fikir versin
Ben ben hakediyom benim olsun demedim belkide benimde hiç olmayacak amaÖlüme terketmesi tabiki çok yanlış ama bu durumda o haketmiyodu ben hakediyodum Allah bana verseydi denmesi de doğru değil
katılıyorum söylediklerine.Ben haksızmıyım kraliçe ama dediğim gibi hak etmeyene vermesin bizler onların tırnağına taş değse canımız yanar ama..
İnsanlar başka şekilde anlmak istiyorlar dedim ya Rabbim akıl fikir versin
allah bana versin vs. diye yazılı bi notu yokki arkadaşın.Ölüme terketmesi tabiki çok yanlış ama bu durumda o haketmiyodu ben hakediyodum Allah bana verseydi denmesi de doğru değil
Ben söyleyece kelime bulamadım yeminle neyse sana değil ama...katılıyorum söylediklerine.
9 Yıldır bekliyorum filan demiş yanlış hatırlamıyorsam.kişiyi yargılamak değil amacm Allahn takdirine isyan etmemesi gerektğni hatırlatmaktı zatenallah bana versin vs. diye yazılı bi notu yokki arkadaşın.
yanlış okudunuz sanırım
Demek ki kızları üniversiteye yollamadan cinsel dersi vermek gerek ama bunu anne yapacak
üniversitelilerin çok boş vakti oluyor bazısı barlarda gezmeyi seviyor ve facede buna benzer fotoları paylaşıyorlar
canım kız çocuk gelişim, 2. sınıftaymış zaten biliyordur, korunma yolları bebek nasıl olur vs... tamam bi hata yaptı diyelim, ertesi gün hapı falan alsaydı en azından bunlar olmıcaktı belki.
bodrum tek başına doğurmaya çalışmasıda ayrı abes cahillik diyemicem zaten bu bölümü okuyor yani, şimdi kendi hayatı tehlikeside varmış belki de ölecek, değer miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?