• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üniversiteli kız doğurduğu bebeği bodruma attı

Derdiniz olsa da bu konuda allahın takdiridir siz bilemezsnz kimin hakedip kimin haketmedğni böyle davranmanz hoş değil :KK20:
Yahu arkadaşım ne yazıp yazmayacağımı sana ne oluyor
Demekki bir yaran varki gocunuyorsun bak sen hariç diğerleri yargılamamıi beni
neyse Rabbim herkese akıl fikir versin

hak etmeyene vermeyin diyo.
güzel lütufda bulunmuş bence. veripde cocugu böyle yokmuş gibi ölüme terk edicegine.
Ben haksızmıyım kraliçe ama dediğim gibi hak etmeyene vermesin bizler onların tırnağına taş değse canımız yanar ama..
İnsanlar başka şekilde anlmak istiyorlar dedim ya Rabbim akıl fikir versin

Yahu arkadaşım ne yazıp yazmayacağımı sana ne oluyor
Demekki bir yaran varki gocunuyorsun bak sen hariç diğerleri yargılamamıi beni
neyse Rabbim herkese akıl fikir versin
Ne yaram olcak bir sebebi var ki vermemiş Allah sana terbiyesizlik yapma

Ölüme terketmesi tabiki çok yanlış ama bu durumda o haketmiyodu ben hakediyodum Allah bana verseydi denmesi de doğru değil
Ben ben hakediyom benim olsun demedim belkide benimde hiç olmayacak ama
Yani Allah bana versin demedim her zamanda derim tüm isteyenlere hayırlısı ile versin diye

Allah aşıkan yapmayın ne demek bir sebebi arkadaşım etmeyin demeyin çok ayıp ediyorsunuz ama
Ne diyeyim rabbim kimseye çekemiyeceği yükü vermesin
sizden alıntı yapmadım yapmayacağımda
Ama yinede diyorum bizler yıllarca evlat özlemiçektiğimiz için rabbim hak edene versin

Ben haksızmıyım kraliçe ama dediğim gibi hak etmeyene vermesin bizler onların tırnağına taş değse canımız yanar ama..
İnsanlar başka şekilde anlmak istiyorlar dedim ya Rabbim akıl fikir versin
katılıyorum söylediklerine.

aslında cocuk denecek yasta bana göre kıza da yazık diyarbakırlıymıs ailesi onu yasatmaz. kimse durduk yere bodrumda kendi basına doğum yapmayı göze alamaz.olan bebeğe ve anneye oluyo erkeklere bişey olmuyo. ben ailelere sasıyorum okullar açılalı 2 ay oldu daha 7 aylık hamile insanı nasıl anlayamıyolar

ailesi sağ bırakmaz demişsiniz ama o vicdan azabıyla kendisi zaten çocuk yaşında nasıl baş edecek ki olan minicik masuma oldu

Kürtajada para gerek öğrenci o parayı nerden bulsun

nebilim valla... bi şekilde halletseydi keşke. yani böyle olmasından iyidir. zor durum, aptal kız...

Demek ki kızları üniversiteye yollamadan cinsel dersi vermek gerek ama bunu anne yapacak

üniversitelilerin çok boş vakti oluyor bazısı barlarda gezmeyi seviyor ve facede buna benzer fotoları paylaşıyorlar

Demek ki kızları üniversiteye yollamadan cinsel dersi vermek gerek ama bunu anne yapacak

üniversitelilerin çok boş vakti oluyor bazısı barlarda gezmeyi seviyor ve facede buna benzer fotoları paylaşıyorlar

canım kız çocuk gelişim, 2. sınıftaymış zaten biliyordur, korunma yolları bebek nasıl olur vs... tamam bi hata yaptı diyelim, ertesi gün hapı falan alsaydı en azından bunlar olmıcaktı belki.
bodrum tek başına doğurmaya çalışmasıda ayrı abes cahillik diyemicem zaten bu bölümü okuyor yani, şimdi kendi hayatı tehlikeside varmış belki de ölecek, değer miydi

Kız hem bilinçli aptalmış hem çok cesurmuş
canım kız çocuk gelişim, 2. sınıftaymış zaten biliyordur, korunma yolları bebek nasıl olur vs... tamam bi hata yaptı diyelim, ertesi gün hapı falan alsaydı en azından bunlar olmıcaktı belki.
bodrum tek başına doğurmaya çalışmasıda ayrı abes cahillik diyemicem zaten bu bölümü okuyor yani, şimdi kendi hayatı tehlikeside varmış belki de ölecek, değer miydi

yeter be yeter bu kaçıncı ne biçin insanlar bunlar böyle,

zevkleri uğruna masum bebeklerin günahlarına giriyorlar madem o haltı yiyorsunuz korunmayı da bilin o zaman vicdansızlar:KK11:

Bu kk da her şeyi bildiği halde çocuk aldıran oluyor koca ,koca kadınlar buna ne demeli?

Back