Universitede yurt sorunum

Flower__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
2.196
2.074
Kykya basvurdum.cikar mi cikmaz mi bilmiyorum ama umarim cikar.kyk devlet yurtlari nasil temiz mi ve yemekleri nasil?ve de yari ozel yurtlar daha mi iyi

Yarı özel yurtlar cok daha güzel oluyor. Ben normal yurtta kalıyorum genel olarak memnunum. Kyk fiyat olarak cok uygun oluyor ve güvenlik acısından da cok rahat. Temizdir yemekleri idare eder ama zaten tost gözleme gibi bir sürü avantajı da var.
Okuduğunuz yere göre de değişir kyk cıkıp cıkmaması mesela İstanbulda baya zor olabiliyor. Biraz da şans işi ben 2.senem de nakilleri falan baya uğraşarak yerleştimama rahatca yurt cıkanlar da var

Yarı özel yurtlar cok daha güzel oluyor. Ben normal yurtta kalıyorum genel olarak memnunum. Kyk fiyat olarak cok uygun oluyor ve güvenlik acısından da cok rahat. Temizdir yemekleri idare eder ama zaten tost gözleme gibi bir sürü avantajı da var.
Okuduğunuz yere göre de değişir kyk cıkıp cıkmaması mesela İstanbulda baya zor olabiliyor. Biraz da şans işi ben 2.senem de nakilleri falan baya uğraşarak yerleştimama rahatca yurt cıkanlar da var
Umarim bana da cikar.bi de basvuru yaptigim sayfada yari ozel ya da normal secimi yapabilcegim bi secenek yoktu.neye gore yari ozel cikiyor

Arkadaşlar özel yurtta kalıyorum KYK'ya başvurdum
10 aylık sözleşme oluyor biliyorsunuz. dönemin ortasında KYK çıkarsa eşya taşımak istemem KYK'ya iki ay için.
KYK'da parasını ödeyip dönem sonuna kadar kalmama gibi bir şey oluyor mu?

X