- 29 Mart 2015
- 176
- 122
-
- Konu Sahibi sevcancancan23
Bence umutsuzluga kapilma. Puanlar bu sene dusecek sonucta siralaman cok kotu degilse hala hemsirelik olma ihtimali var yani moralini bozma. Ama bence ebelik de cok guzel
Sağlık meslek mezunumusunuz öncelik sağlık mesleklerin olur galiba.Sağlık mezunu iseniz ek puanda gelir.zaten hala umudumu yitirmiş değilim :) okul puanım da yüksek olduğu için gelme ihtimali var ama hemşireliğe çok fazla talep olduğu için bana sıra gelir mi bilmemyinede çok teşekkürler içim rahatladı
Hemşirelikte gun gelir lavman yapmak zorunda da kalabilirsin. Her mesleğin zorlukları var
yok sağlık meslek mezunu değilim ama doğru söylüyorsun onlara öncelik tanıyorlar ve ek puan geliyor o yüzden dedim zaten o kadar kişi içinden acaba benim puanım yetecek mi diye :)Sağlık meslek mezunumusunuz öncelik sağlık mesleklerin olur galiba.Sağlık mezunu iseniz ek puanda gelir.
ebelik okuyan bir tanıdığım vardı o kız okurken çalışıyordu asgari ücrete doğumlara girmişti simdi mezun daha cok kazanıyor ve memnunda.merhaba herkese
ben bu sene son sınıftayım ygs sınavına girdim ve beklentimden biraz düşük geldihemşirelik istiyordum ama az farkla kaçıracak gibiyim eğer hemşirelik olmazsa ebelik yazmayı düşünüyorum ama ebeliği yapabilecek miyim diye biraz endişelerim var titiz bir insan olduğum için sizce nasıl bir meslek? yani gitmeyi de istiyorum puanımda yetiyor ama sürekli içimde bir sıkıntı var ya yapamazsam diye her an bunu düşünüyorum sonuçta geleceğim önemli benim için. belkide gözüm hep hemşirelikte olduğu için böyle düşünüyorum ama ebelik de sağlık alanı olduğu için gitmek istiyorum napsam bilemedim sırf bu sıkıntı yüzünden uykularım kaçıyor yardım edin lütfen yorumlarınızı yazın...