merhaba kızlar.. İstanbul üniversitesine yatay geçiş yaptım. 2.sınıfım önümüzdeki dönemde muaf olduğum bir ders var fakat düşük (cb) yükseltmek için baştan alabilir miyim ?
Hazirlik okudugum icin 1.sinif ing den muaftim. Tekrar alamadim o dersi. Ama bizde sistem soyleydi ing alanlarin ortalamasi 29kredi uzerinden muaflarin 26 kredi uzerinden hesaplaniyodu harf notu yoktu.
Ben hiç bir dilekçe yazmadan almıştım geçen dönem tabi okuldan okula fark olabilir ders seçim gününde sistemden seçmeyi dene olmazsa dilekçeyle alırsın dersi
Alabilirsin ama bence gereksiz amac ogrenmekse derslere gir sinavlarima girip risk alma.
her üninin farkli bir uygulamasi var. Öğrenci islerine sorabilirsin
merhaba kızlar.. İstanbul üniversitesine yatay geçiş yaptım. 2.sınıfım önümüzdeki dönemde muaf olduğum bir ders var fakat düşük (cb) yükseltmek için baştan alabilir miyim ?
riskli durum düşme ihtimali de var. dersi veren hocanın nasıl biri olduğunu falan bilemezsin sonuçta. ayrıca da tekrardan almak gerçekten çok sıkıcıdır üstelik devam zorunluluğu da varsa...