Üniversite sonrası boşluğa düştüm hala o bosluktayim

Turkan0808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2020
2
0
1
28
Merhaba arkadaşlar burada henüz yeniyim eksik bir şey yazmış da olabilirim mazur görün liseyi bitirip üniversite sınavına girdiğimde köyde yaşadığım için çok fazla şansım da olmadığından hemen gitmek istedim neresi gelirse ne gelirse tabi hata ettim sosyoloji okudum 4 yıl geldim 2 yıldır da mezunum ve bu 2 yıl içinde nerdeyse 3 4 farklı işte çalıştım tabi özel şirket şimdi eğitimimle ilgili bir iş yapmak istiyorum daha doğrusu hep psikoloji okumak istedim ama onda da iş yok her şey zorluyo anlayacağınız sizcee kısa yoldan devlete nasıl kapak atarim siz olsanız ne yapardınız

Aöf ü deneyebilirsiniz yaşınız kaç olursa olsun okuma şansınız var aöften istediğiniz bölümü okuyabilirsiniz bi araştırın sonra gene kpss ye falan bakıyor tabi devlete kapak atmak için kpss şart anlayacağınız

Teşekkür ederim düşünücem

Kısa yoldan devlete legal yollardan kapak atamazsınız. Herkes gibi KPSS’ye girmeniz, iyi
bir puan almanız, yerleşebileceğiniz kadronun açılması gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…