Ya valla insan nasil yazacağını bilemiyor
telefondayim bide Allaha emanet yazıyoruz oyle.
Kaynaklara gelince biz öğrencilere "dershane temeli olan kitap" oneririz her zaman. Daha kaliteli oluyorlar ve isi daha cok biliyorlar. Palme biraz istisna bu durumda.
mat 1 icin simetri yeterli olur ama mat2 icin takviye yapmalisin. Mat2 temeli olmayan insan sadece simetriden anlayamaz bence. Ayrica mat 1 icin piyasadaki en kaliteli kitap femin mat 1 soru bankasidir. Oldukca kalin bir kitap ama dedigim gibi ygsye en yakin sorular orda.
Fizik için yine simetri al gitsin bence soru bankasi olarak. Ygs de yeterli olur biz hep simetri aldirdik. Palme fizik cozmeye gerek yok diye düşünüyorum palme fizigin konu anlatimlilari olimpiyat sorularıyla dolu, fizikci arkadaslarin yapamadigi sorular var. Ygs fizigi icin cok gereksiz bence. Final de sakin alma fizikten, o da beterdi. Fem bir nebze iyi ama sanirim o da ygs lys bir kitap olarak satiyor. Neyse ben simdi bulamadim fizikten soru bankasi
bunu bi sorayim ben.
Kimya ygs duzeyi olarak aşırı basit zaten. Simetri alabilirsin cok az konu var, fen bilimleri ve palme iyidir soru bankasi olarak ama sadece ygs mi yoksa ygs lys karışık mi bilmiyorum.
Biyoloji icin ise benim tavsiyem meb kitaplarindan konuyu çalışmak. Gercekten daha kaliteli biyolojisi bircok konu anlatimli kitaptan ama bulamam diyorsan simetri alma o cok basit anlatmis. Femin cep kitabi bile simetriden daha kapsamli herhalde. Zaten biyolojin iyiymis ozet bir sey de alabilirsin. Palmenin ygs biyoloji kitabi da guzel gayet. Finalinki de iyi olabilir 10 11. Sinif biyoloji kitapları iyiydi çünkü