- 2 Ocak 2015
- 1.257
- 1.138
- 28
Konunuzda tavsiyelerle katilabilirimKızlar ben de seneye giricem. Bu sene baştan sıktım sonra bıraktım bugün de gitmedim zaten sınavlara girmiyorum. Var mısınız burda bi konu açalım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konunuzda tavsiyelerle katilabilirimKızlar ben de seneye giricem. Bu sene baştan sıktım sonra bıraktım bugün de gitmedim zaten sınavlara girmiyorum. Var mısınız burda bi konu açalım?
Ben konuyu yönetme işini beceremiyprum. Konu sahibini bulduk mu tamamdır. Çünkü ben disiplinsizim birine karşı sorumluluğum olmazsa beceremiyorum. Konu sahibi kim olacak? Ve konuya aktif katılabilecek mi?güncel tutabilecek biten konuları kullanıcı adlarının yanına yazabilecek biri olmalı.Konunuzda tavsiyelerle katilabilirim
Kızlar ben de seneye giricem. Bu sene baştan sıktım sonra bıraktım bugün de gitmedim zaten sınavlara girmiyorum. Var mısınız burda bi konu açalım?
- kötü geçti benimde ya. gecen seneki gibi. annemlerede iyi dedim geciştirdim. napcam bilmiyorum
- kötü geçti benimde ya. gecen seneki gibi. annemlerede iyi dedim geciştirdim. napcam bilmiyorum
Ben konuyu yönetme işini beceremiyprum. Konu sahibini bulduk mu tamamdır. Çünkü ben disiplinsizim birine karşı sorumluluğum olmazsa beceremiyorum. Konu sahibi kim olacak? Ve konuya aktif katılabilecek mi?güncel tutabilecek biten konuları kullanıcı adlarının yanına yazabilecek biri olmalı.
Ben o kasar giremem canım çalıştığım için. İki günde bir falan yaparız güm belirleyip gireriz. Sürekli girersek zaten hedefimizdrn şaşarız. Ben hiçbişey bitirmedim. Hedef istanbul ya da ankara hukuk :/Konuyu açabilirim eğer isterseniz...
Ama kimler katılacak önce onu bir belirleyelim ona göre açayım konuyu ayrıca bitirdiğiniz konuları ve hedeflerinizi bana mesaj atın mümkünse.Her gün birbirimizi kontrol edelim siteden.
Ayrıca online olma saatlerim bundan sonra muhtemelen sabah ve akşam olacak.Kabul mü ? Yani öğlen girme ihtimalim çok düşük çünkü gün boyu dershanede olacağım.
Ya ben olmak isterim cok isterim ama yapamazsam diye endişelerim var açıkçası. Tam olarak ne yapilmasi gerekiyor?Ben konuyu yönetme işini beceremiyprum. Konu sahibini bulduk mu tamamdır. Çünkü ben disiplinsizim birine karşı sorumluluğum olmazsa beceremiyorum. Konu sahibi kim olacak? Ve konuya aktif katılabilecek mi?güncel tutabilecek biten konuları kullanıcı adlarının yanına yazabilecek biri olmalı.
Kızlar topikleri bi inceleyin. Mesela kpss topiği var orda dersleri kpnu konu yazıp konuları kimin bitirdiğini yazmışlar. O tarz birşy olursa süper olur. Ben monilden giriyorum ve ölümüne yorgunum şuanYa ben olmak isterim cok isterim ama yapamazsam diye endişelerim var açıkçası. Tam olarak ne yapilmasi gerekiyor?
Ben o kasar giremem canım çalıştığım için. İki günde bir falan yaparız güm belirleyip gireriz. Sürekli girersek zaten hedefimizdrn şaşarız. Ben hiçbişey bitirmedim. Hedef istanbul ya da ankara hukuk :/
Kızlar topikleri bi inceleyin. Mesela kpss topiği var orda dersleri kpnu konu yazıp konuları kimin bitirdiğini yazmışlar. O tarz birşy olursa süper olur. Ben monilden giriyorum ve ölümüne yorgunum şuan
Ya ben olmak isterim cok isterim ama yapamazsam diye endişelerim var açıkçası. Tam olarak ne yapilmasi gerekiyor?
Yok ben girdim kurtuldum şükür, simdi ozel ders veriyordum 4 5 ogrencim girdi sinava, ben de onlarla ama işte dersler zorlaştı mi tam zorlaşıyor bizde, her zaman giremem diye endiseleniyorum bu isi ciddiyetle yapabilecek birini secmeliyiz yani ben kötünün iyisi konumindayim suan hic yoktan iyiyimdir ama daha iyisi varsa buyursun acsin daha makbule gecer herkes icin ama dedigim gibi sorulari topike atarsak cozumlerini yapma kisminda yardimci olabilirimCanım eğer güncel tutabileceksen sen de yapabilirsin.
Bak şimdi konu sahibi olan arkadaşa önce bitirdiğimiz konuları vereceğiz o yazacak.Ardından güncel olarak konuya bugün bunu bitirdim yarın hedefim bu diyeceğiz o da bitirilen konuya bir yenisini daha ekleyecek.Bu arada sen de mi gireceksin seneye sınava ?
Aşkolsun kız ben kötüyüm he ya ben sayısalı hiç anlamam. Kimya fizik biyoloji de çalışıym diyorum. Hangi kaynak mnerirsin? Palme kimya sağlam öğretir diyolar. Fizik için antremanlarla fizik aldım hiç sarmadı. Biyoloji maltepe var. Bilemedim nasıl. Palme mi alayım hepsini? Konu anlatımı bu arada.Yok ben girdim kurtuldum şükür, simdi ozel ders veriyordum 4 5 ogrencim girdi sinava, ben de onlarla ama işte dersler zorlaştı mi tam zorlaşıyor bizde, her zaman giremem diye endiseleniyorum bu isi ciddiyetle yapabilecek birini secmeliyiz yani ben kötünün iyisi konumindayim suan hic yoktan iyiyimdir ama daha iyisi varsa buyursun acsin daha makbule gecer herkes icin ama dedigim gibi sorulari topike atarsak cozumlerini yapma kisminda yardimci olabilirim