Üniversite Sınavı

Konunuzda tavsiyelerle katilabilirim
Ben konuyu yönetme işini beceremiyprum. Konu sahibini bulduk mu tamamdır. Çünkü ben disiplinsizim birine karşı sorumluluğum olmazsa beceremiyorum. Konu sahibi kim olacak? Ve konuya aktif katılabilecek mi?güncel tutabilecek biten konuları kullanıcı adlarının yanına yazabilecek biri olmalı.

• kötü geçti benimde ya. gecen seneki gibi. annemlerede iyi dedim geciştirdim. napcam bilmiyorum :cry:

• kötü geçti benimde ya. gecen seneki gibi. annemlerede iyi dedim geciştirdim. napcam bilmiyorum :cry:

Ygs nasıldı? Daha Lys-3 filan var, özel olarak bir yeri hedeflemediysen çok sıkıntı olmaz bence, genelin kötü geçmiş çünkü ortalama sıralamaları çok etkilemez gibi geliyor bana.

Bu sene bütün yılların en zor sınavını yaptılar.Ulan ne kadar hayallerimiz vardı.Hepsini yıktılar be .Geçen yıllar hiç böyle değildi,bu kadar kasmamışlardı.İnsanlar denemelerde ne alırsa 10-20 puan aşağısında veya yukarısında hatta üstünde puan alıyorlardı.ygs -5 puanım 380 di .Gerçek ygs de 120 puan aşağısında aldım.Bir de hocalar konuşmuştu.Denemenize yakın puan alırsınız hatta daha yükseğini.Geçen yıl hep öyle oldu filan diye. Tamamen hayal kırıklığı benim için.

Bir de bizde geo da ilk 20 dakika durdular yarısı falan çıktı nerdeyse.Ben de çıktım dayanamadım .Geo. da acayip zordu 2 soru işaretledim.Onlar da doğrudur inşallah

Ben konuyu yönetme işini beceremiyprum. Konu sahibini bulduk mu tamamdır. Çünkü ben disiplinsizim birine karşı sorumluluğum olmazsa beceremiyorum. Konu sahibi kim olacak? Ve konuya aktif katılabilecek mi?güncel tutabilecek biten konuları kullanıcı adlarının yanına yazabilecek biri olmalı.

Konuyu açabilirim eğer isterseniz...
Ama kimler katılacak önce onu bir belirleyelim ona göre açayım konuyu ayrıca bitirdiğiniz konuları ve hedeflerinizi bana mesaj atın mümkünse.Her gün birbirimizi kontrol edelim siteden.
Ayrıca online olma saatlerim bundan sonra muhtemelen sabah ve akşam olacak.Kabul mü ? Yani öğlen girme ihtimalim çok düşük çünkü gün boyu dershanede olacağım.

Konuyu açabilirim eğer isterseniz...
Ama kimler katılacak önce onu bir belirleyelim ona göre açayım konuyu ayrıca bitirdiğiniz konuları ve hedeflerinizi bana mesaj atın mümkünse.Her gün birbirimizi kontrol edelim siteden.
Ayrıca online olma saatlerim bundan sonra muhtemelen sabah ve akşam olacak.Kabul mü ? Yani öğlen girme ihtimalim çok düşük çünkü gün boyu dershanede olacağım.
Ben o kasar giremem canım çalıştığım için. İki günde bir falan yaparız güm belirleyip gireriz. Sürekli girersek zaten hedefimizdrn şaşarız. Ben hiçbişey bitirmedim. Hedef istanbul ya da ankara hukuk :/

Ya ben olmak isterim cok isterim ama yapamazsam diye endişelerim var açıkçası. Tam olarak ne yapilmasi gerekiyor?

Ya ben olmak isterim cok isterim ama yapamazsam diye endişelerim var açıkçası. Tam olarak ne yapilmasi gerekiyor?
Kızlar topikleri bi inceleyin. Mesela kpss topiği var orda dersleri kpnu konu yazıp konuları kimin bitirdiğini yazmışlar. O tarz birşy olursa süper olur. Ben monilden giriyorum ve ölümüne yorgunum şuan:KK43:

Ben o kasar giremem canım çalıştığım için. İki günde bir falan yaparız güm belirleyip gireriz. Sürekli girersek zaten hedefimizdrn şaşarız. Ben hiçbişey bitirmedim. Hedef istanbul ya da ankara hukuk :/

Tamam o zaman müsait oldukça değiştiririz.
İsterseniz hemen açayım şimdi.Konuları atabilirseniz bana iyi olur.
Benim de hedefim tıp.
Hangi konuları bitirdiğinizi,günde yaklaşık ne kadar çalıştığınızı ve bir kaç günlük hedeflerinizi yazın.Sürekli güncel tutmaya çalışırız bunu bitirdim şunu bitirdim diye.Ben de eklerim girdikçe.
Hatta şöyle yapalım.Ben konuyu açayım.Bir kaç gün sonra mesela logaritmayı bitirdiniz diyelim.Logaritmayı bitirdim sıradaki konu vs diye yazalım.Ben de bitirilen konulara gireyim onu.
Şimdi kim kim varız ?
Ayrıca kitap okuma saatleri de belirleyelim.Her hafta saat biraz artsın.Sen zaten hukuk istiyormuşsun.Bol bol kitap okumak da gerek.

Kızlar topikleri bi inceleyin. Mesela kpss topiği var orda dersleri kpnu konu yazıp konuları kimin bitirdiğini yazmışlar. O tarz birşy olursa süper olur. Ben monilden giriyorum ve ölümüne yorgunum şuan:KK43:

Sorularinizi çözebilirim ben (yani sayisal sorulari, matematik geometri kimya biyoloji ve azcik fizik) o şekilde yardimci olmak isterim, ama sistemli düzenli bir takip sistemi olusturmak icin vaktim var mi yok mu ondan emin değilim:KK49:

Canım eğer güncel tutabileceksen sen de yapabilirsin.
Bak şimdi konu sahibi olan arkadaşa önce bitirdiğimiz konuları vereceğiz o yazacak.Ardından güncel olarak konuya bugün bunu bitirdim yarın hedefim bu diyeceğiz o da bitirilen konuya bir yenisini daha ekleyecek.Bu arada sen de mi gireceksin seneye sınava ?

Canım eğer güncel tutabileceksen sen de yapabilirsin.
Bak şimdi konu sahibi olan arkadaşa önce bitirdiğimiz konuları vereceğiz o yazacak.Ardından güncel olarak konuya bugün bunu bitirdim yarın hedefim bu diyeceğiz o da bitirilen konuya bir yenisini daha ekleyecek.Bu arada sen de mi gireceksin seneye sınava ?
Yok ben girdim kurtuldum şükür, simdi ozel ders veriyordum 4 5 ogrencim girdi sinava, ben de onlarla :KK53: ama işte dersler zorlaştı mi tam zorlaşıyor bizde, her zaman giremem diye endiseleniyorum bu isi ciddiyetle yapabilecek birini secmeliyiz yani ben kötünün iyisi konumindayim suan hic yoktan iyiyimdir ama daha iyisi varsa buyursun acsin daha makbule gecer herkes icin:KK53: ama dedigim gibi sorulari topike atarsak cozumlerini yapma kisminda yardimci olabilirim

Yani aslinda 1 hafta filan kayiplara karışır im eylulden itibaren vizeler ve finaller dolayisi ile :KK70:

Yok ben girdim kurtuldum şükür, simdi ozel ders veriyordum 4 5 ogrencim girdi sinava, ben de onlarla :KK53: ama işte dersler zorlaştı mi tam zorlaşıyor bizde, her zaman giremem diye endiseleniyorum bu isi ciddiyetle yapabilecek birini secmeliyiz yani ben kötünün iyisi konumindayim suan hic yoktan iyiyimdir ama daha iyisi varsa buyursun acsin daha makbule gecer herkes icin:KK53: ama dedigim gibi sorulari topike atarsak cozumlerini yapma kisminda yardimci olabilirim
Aşkolsun kız ben kötüyüm he:KK53: ya ben sayısalı hiç anlamam. Kimya fizik biyoloji de çalışıym diyorum. Hangi kaynak mnerirsin? Palme kimya sağlam öğretir diyolar. Fizik için antremanlarla fizik aldım hiç sarmadı. Biyoloji maltepe var. Bilemedim nasıl. Palme mi alayım hepsini? Konu anlatımı bu arada.

Ha bir de mat1 fem simetri set nasıldır? Ona ne alayım?

X