- 22 Aralık 2021
- 1.721
- 2.318
Bu arada; siz girdiniz mi sınava..Umarım çok güzel geçmiştirEvet birlikte hesaplaniyor.Tyt%40 Ayt %60 etkiliyor gibi diyebiliriz.Netler icinde istediginiz bolumu yazip netlerine bakabiliyorsunuz.Basarilar dilerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada; siz girdiniz mi sınava..Umarım çok güzel geçmiştirEvet birlikte hesaplaniyor.Tyt%40 Ayt %60 etkiliyor gibi diyebiliriz.Netler icinde istediginiz bolumu yazip netlerine bakabiliyorsunuz.Basarilar dilerim
Hangi bolum, hangi uni istiyorsunuz?. Sozelde iyi bir yer icin biraz derece lazim ama ortalama bir yerde kazanabilirsiniz sozelde derece yapmak daha kolaydir illa sayisala gerek yok rahat olabilirsiniz.Tyt de sözelde 38 net
Ayt de sözelde 34 net çıkarmışim gibi
Sayısalım hiç yok Bu durumda bir yer kazanır mıyım sizce çok kötü
Tesekkur ederim seneye giriyorummmBu arada; siz girdiniz mi sınava..Umarım çok güzel geçmiştir
Ablacım ben sizler gibi çok hedefli girmedim. Yıllar sonra hem kendimi denemek istedim hem de ilerde oğlumun gireceği sınavlara biraz hakim olmak için girdim. Çünkü bu sınavlar bizim dönemimize göre çok değişti.. Siz gençlerin kontenjanını dolduracak yerleri zaten istemem ama girmişken açık öğretimde 4 yıllık bir bölüm okumak isterim..Zaten bu kadar az netle örgün eğitim de olmaz..Ben ders çalışmayı çok seviyorum aslında şimdiki aklım gençliğimde olsaydı kesinlikle tıp hedeflerdim. O yüzden tüm gençlere sık sık nasihatta bulunuyorum ve bir de oğlumun başarılı olması için destek veriyorum, gerçi bizim önümüzde 2 sene sonra LGS var, yolumuz uzun Gençlerimizin yolu açık olsunHangi bolum, hangi uni istiyorsunuz?. Sozelde iyi bir yer icin biraz derece lazim ama ortalama bir yerde kazanabilirsiniz sozelde derece yapmak daha kolaydir illa sayisala gerek yok rahat olabilirsiniz.
İnşallah çok başarılı bir çalışma dönemi geçirirsin, çalışınca başarılamayacak hiçbir şey yokTesekkur ederim seneye giriyorummm
Ablacim o zaman istediginiz yeri rahat rahat tutturursunuz. Eger tip okumak isterseniz gec bile degil 40 50 yasinda okuyan basarili olan cok fazla insan var hem calismayi da seviyormussunuz. Oglunuz icin yaptiginiz cok guzel cok bilincli umarim basarili olur iyi yerlere gelirAblacım ben sizler gibi çok hedefli girmedim. Yıllar sonra hem kendimi denemek istedim hem de ilerde oğlumun gireceği sınavlara biraz hakim olmak için girdim. Çünkü bu sınavlar bizim dönemimize göre çok değişti.. Siz gençlerin kontenjanını dolduracak yerleri zaten istemem ama girmişken açık öğretimde 4 yıllık bir bölüm okumak isterim..Zaten bu kadar az netle örgün eğitim de olmaz..Ben ders çalışmayı çok seviyorum aslında şimdiki aklım gençliğimde olsaydı kesinlikle tıp hedeflerdim. O yüzden tüm gençlere sık sık nasihatta bulunuyorum ve bir de oğlumun başarılı olması için destek veriyorum, gerçi bizim önümüzde 2 sene sonra LGS var, yolumuz uzun Gençlerimizin yolu açık olsun
Haklisiniz cok tesekkur ederimİnşallah çok başarılı bir çalışma dönemi geçirirsin, çalışınca başarılamayacak hiçbir şey yok
Amin canım inşallah Güzel dileklerin için teşekkür ediyorum, daha güzellerini sana gönderiyorum. Verdiğin değerli bilgiler için ayrıca çok teşekkür ederimAblacim o zaman istediginiz yeri rahat rahat tutturursunuz. Eger tip okumak isterseniz gec bile degil 40 50 yasinda okuyan basarili olan cok fazla insan var hem calismayi da seviyormussunuz. Oglunuz icin yaptiginiz cok guzel cok bilincli umarim basarili olur iyi yerlere gelir