önce eline ekmeğini al sonra sözlenirsin bence canım şu üniversite hayatı cidden o kadar zor ki benim açımdan genelde ehrkes için öyledir eminim vizeler finaller vs. yani insan onlara anca adapte oluyor ki eğer sözlensen ciddi işler bunlar zaten yeri gelecek derslere vakit ayıramyacaksın o yüzden öncelik geleceğini kurtarmak ve ekmeğini paranı eline almak olsun sevdiğin varsa zaten öyle ya da böyle olacak sözdü nişandı o işler
yalnız şuda bir gerçekki, nişanlı olmak sevgili olmaktan çok farklı. ilişkinin ismi oluyor, aileyle daha içli dışlı oluyorsun. normalde 1 ailen varken 2 ailen olmuş oluyor ve sen 3. aileyi kurmak için yola devam ediyorsun. bunlar gerçekten çok güzel duygular fakat işin birde stres kısmı var. hem sınavlar hem ev eşyası durumu düğün falan düşünmek biraz stresli (ki ben çok anlayışlı bir nişanlıya sahibim) bu arada latika_27 düğün ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz :)
aynılarını bende yaşıyorum, kpss var kpds ales var, birde bunların ataması var. ama ben çok uzatmak istemiyorum, mezun olunca yapalım düğünü dedim, babam önce ataman olsun sonra evlilik desede :)
inşallah... istatistik okuyorum. senin ki ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?