• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üniversite okuyup sözlenmek isteyen kızlaar

Arkadaşım acele etmeyin daha yaşınız küçük ben de üniveristeye kazık çaktım ama biri yok hayatımda.Tuhaf olan ben miyim:/
Okul bitmeli bence.Anne babanız da mutlaka böyle düşünüyordur.Annem hep der para kazandığını kendine yettiğini göreyim yeter diye.Onlara bu sevinci yaşatın sonra söz de olur nişan da:))

valla bende kazık çaktım üniye bak finallerim var hala kk dayım çalşmıorum pof.bu kdr erken ne sözlenmesi eline bi ekmeğini al geleceğini kur ne acele

ben unıversıtedeyken sozlendım. sonra ıkıncı sene unuversıtedeyken nısanlandım... ve cok mutluyum dugunume bır ay var.. allah sanada nasıp etsın ınsallah canım benım.. eger senı sevdıgınden emınsen.. ondan snaa eş olacagına tamamen emınsen. aılelerde onay verırse o kısıye neden olmaısn kı...

önce eline ekmeğini al sonra sözlenirsin bence canım şu üniversite hayatı cidden o kadar zor ki benim açımdan genelde ehrkes için öyledir eminim vizeler finaller vs. yani insan onlara anca adapte oluyor ki eğer sözlensen ciddi işler bunlar zaten yeri gelecek derslere vakit ayıramyacaksın o yüzden öncelik geleceğini kurtarmak ve ekmeğini paranı eline almak olsun sevdiğin varsa zaten öyle ya da böyle olacak sözdü nişandı o işler

Evet ama bir de şöyle bir durum var, ilşki ne kadar uzarsa işler o kadar sarpa sarıyor. Ben karşımdaki insanı çok çok iyi tanıdım o da beni tanıdı.. eee artık evlendikten sonra yapmaya ugraşmaya birşey kalmadı. Bence beraberlik başladıktan en geç 1 yıl sonra adı konmalı söz nişan ne gerekiyorsa yapılmalı. Yoksa ben şahsen şuan oyalanmışım diye düşünüyorum. Olsaydı olurdu. Şimdi istediği kadar koşsun peşimden, ben safken taksaydı yüzüğü otururdum aşağı. Aynen erkek için de aynı. Yıllarımı çaldı..

kızlar bende üniversite 1deyim ama yaşım 22 sene kaybım oldugu ıcn gec basladım.nişanlıyım eylulde evlenicem,okurken evlenecegim için korkuyorum aslında ama bu işler kısmet nişanlımda benim her zaman yanımda oldugu için fazla skntı çekmem diye umuyorum.inşallah okulu da bitircem iş sahibi de olucam kimse inanmasa bile inancım var.

Bızde seneye yanı 3.sınıfın yaznda nısan yapmaya karar verdık daha erkenıne aılem ızın vermıyo:50:

ya erken olduğunu ya da işimizi elimize almadan olmaması gerektiğini bilyorum bunlar işin mantık kısmı bide kalben var anlaşılan 2 sene daha beklicemm ee tabi okul biterse :)

önce eline ekmeğini al sonra sözlenirsin bence canım şu üniversite hayatı cidden o kadar zor ki benim açımdan genelde ehrkes için öyledir eminim vizeler finaller vs. yani insan onlara anca adapte oluyor ki eğer sözlensen ciddi işler bunlar zaten yeri gelecek derslere vakit ayıramyacaksın o yüzden öncelik geleceğini kurtarmak ve ekmeğini paranı eline almak olsun sevdiğin varsa zaten öyle ya da böyle olacak sözdü nişandı o işler

kesinlikle katılıyorum ben şu an öyle bi durumun içindeyim ve o kadar zor ki bunlar.. sevgiliyken hayatın tadı varmış işin içine aile girince nevrin dönüyo :S
ve senin elin ekmek tutmadığı için ailelere boyun eğmek zorundasın..

bende yeni nişanlıyım ve üni son sınıf öğrencisiyim. yazada nasipse düğünümüz olucak. henüz işe girememişken evlenmiş olucam, yükseklisansa başlıcam. bu tip işler birazda karşındaki insanla ve anlayışla alakalı bence. ama ailelerde çok önemli. çok şükür ailem sıcak baktı, hatta babam sormuştu neden acele ediyorsun diye. "seviyorum napim" diyivermiştim, şaka gibi :D nasıl dedim hala inanamıyorum :) ama nişan söz döneminide çok uzatmamak lazım. max 1 yıl diye düşünüyorum ben. çok beklemeniz gerekiyorsa eğer öncelikle okullarınıza devam edin ;) hakkınızda hayırlısı olsun

ben de üniv son sınıfım ve yaklaşık 5 aydır nişanlıyım. okurken nişanlı bir arkadaşım okulu bıraktı evlendi , bi başka arkadaşım nişan attı bi başka arkadaşım bitirdi evlendi :1: biraz kısmet işi. uzamayacaksa neen olmasın ailelerin kaynaşması ilişkinin daha ciddi olması için ben sözlenilmesinde bir yanlış görmüyorum :34: hayırlısı hakkında

yalnız şuda bir gerçekki, nişanlı olmak sevgili olmaktan çok farklı. ilişkinin ismi oluyor, aileyle daha içli dışlı oluyorsun. normalde 1 ailen varken 2 ailen olmuş oluyor ve sen 3. aileyi kurmak için yola devam ediyorsun. bunlar gerçekten çok güzel duygular fakat işin birde stres kısmı var. hem sınavlar hem ev eşyası durumu düğün falan düşünmek biraz stresli (ki ben çok anlayışlı bir nişanlıya sahibim) bu arada latika_27 düğün ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz :)

yalnız şuda bir gerçekki, nişanlı olmak sevgili olmaktan çok farklı. ilişkinin ismi oluyor, aileyle daha içli dışlı oluyorsun. normalde 1 ailen varken 2 ailen olmuş oluyor ve sen 3. aileyi kurmak için yola devam ediyorsun. bunlar gerçekten çok güzel duygular fakat işin birde stres kısmı var. hem sınavlar hem ev eşyası durumu düğün falan düşünmek biraz stresli (ki ben çok anlayışlı bir nişanlıya sahibim) bu arada latika_27 düğün ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz :)

elbette stresleri cok fazla ne oldum ne olcam kpssyi kazanicak miyim evlenecek miyim millet ne der falan filan derken bayaa bunaliyosun fakat sevdigin insanla nisanli olman er ya da gec kavusacagin gercegi hepsine deger :-)
millet ne problemler yasiyo bizimki problem sayilmaz :-)

aynılarını bende yaşıyorum, kpss var kpds ales var, birde bunların ataması var. ama ben çok uzatmak istemiyorum, mezun olunca yapalım düğünü dedim, babam önce ataman olsun sonra evlilik desede :)

aynılarını bende yaşıyorum, kpss var kpds ales var, birde bunların ataması var. ama ben çok uzatmak istemiyorum, mezun olunca yapalım düğünü dedim, babam önce ataman olsun sonra evlilik desede :)

evet çok uzatmak iyi bişey değil :( inşallah hem atanır hem evleniriz en güzeli öyle :) senin bölümün ne :)

Back