patr10 Üye Kayıtlı Üye 9 Aralık 2015 4 0 35 9 Aralık 2015 Konu Sahibi patr10 #1 Selam, Türkiye'deki tüm üniversitelerin not hesaplama işlemin yapılabileceği uygulama yayına girdi. Uygulama çok basit çalışıyor. 1. adım > Üniversitenize ait not sistemini seçin, 2. adım > Ders adı, harf notu, dersin kredisi bilgilerini girin, 3. adım > Hesapla butonuna tıklayarak dönem ortalamanızı öğrenin. Dilerseniz ortalamanızın göründüğü ekranı sosyal medya hesaplarından paylaşabilirsiniz. UYGULAMA GÖRÜNTÜLERİ Emeğimizin karşılığı olarak ★★★★★ ve yorum yapabilirsiniz.
Selam, Türkiye'deki tüm üniversitelerin not hesaplama işlemin yapılabileceği uygulama yayına girdi. Uygulama çok basit çalışıyor. 1. adım > Üniversitenize ait not sistemini seçin, 2. adım > Ders adı, harf notu, dersin kredisi bilgilerini girin, 3. adım > Hesapla butonuna tıklayarak dönem ortalamanızı öğrenin. Dilerseniz ortalamanızın göründüğü ekranı sosyal medya hesaplarından paylaşabilirsiniz. UYGULAMA GÖRÜNTÜLERİ Emeğimizin karşılığı olarak ★★★★★ ve yorum yapabilirsiniz.