- 27 Haziran 2015
- 3.341
- 13.231
-
- Konu Sahibi KomandoYareni
Sizin yine iyi bizim 2.00. Dene şansını. Hocanın inisiyatifinde, nasıl hocaların?
Hocalarınızla konuşun ne kaybedersiniz ki?
Yükseltmeseler bile en azından denedim dersiniz.
Şansını dene. Ve acele et.vakıfsa dönem tekrarından para alacakları için yanaşmayabilirler.hocalara ilemin durumu yok vs de bakalım bi dene bişi kaybetmezsin
hocalar icin notu sonrdan yukseltmek sorun oluyor canim keske notlariniz aciklanmadan gidip konussaydin
İyi akşamlar herkese. Derdim kendime göre büyük malesef. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim şimdiden.
Okulumda ortalama sorunu var, 1.81 ortalama getirmezsek bir sonraki sınıfa geçemiyoruz. Yaz okuluna gittim, ancak ortalamam 1.75 geldi. Seneye son snıfı okumam gerekirken şimdi sınıf ya da dönem tekrarı yapmam gerekecek. Acaba hocalarla konuşsam, not yükseltme şansları var mı? Daha önce hoca ile konuşup da notunu yükselten var mı? Çok canım sıkkın, vakıf üniversitesi bir de. Aileme henüz söyleyemedim..
yönetmelik falan mı değişti benim zamanımda (2 sene önce= 1.50 idi sınıf geçme.
bizim hep 1.81 idi, bazı okulların da 2.00'ymiş.
yuh yaa... ama sana bişey diyeyim mi bizim agno toplamları tam 4.00 dı be ben 3.87 ile bitirdim ama bana bir sor nasıl bitirdim
notlar girilmeden konuşsaydın keşke hocanla
şimdi para alıyorlarya ders başı onun insiyatifine kalmış oldun
İnşallah, dua edin ne olur..aynen bu şekilde kendini ifade edersen 'belki' işini halledebilirler
Hocalarla konuşman gerek fakat vakıf üniversitesinde okuyorsan ve hocaların insafına kaldıysan zor işin.İyi akşamlar herkese. Derdim kendime göre büyük malesef. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim şimdiden.
Okulumda ortalama sorunu var, 1.81 ortalama getirmezsek bir sonraki sınıfa geçemiyoruz. Yaz okuluna gittim, ancak ortalamam 1.75 geldi. Seneye son snıfı okumam gerekirken şimdi sınıf ya da dönem tekrarı yapmam gerekecek. Acaba hocalarla konuşsam, not yükseltme şansları var mı? Daha önce hoca ile konuşup da notunu yükselten var mı? Çok canım sıkkın, vakıf üniversitesi bir de. Aileme henüz söyleyemedim..
Çok kötü de değiller.. Bilmiyorum ki yani gitsem yanlış anlaşılır mıyım dedim. Erkek arkadaşım da beraber gidelim konuşalım dedi ben biraz gözü yaşlı birisiyim. Seneye son seneme Washington kampüsüne gitme niyetim vardı çünkü derslerim online son seneki.
Bölümüm İngilizce malesef o yüzden aslında böyle sıkıntı çekişim.. Yazın malesef bütünleme yok, olsa zaten yeniden denerdim..Ne güzel ya bizim 2.50di. Bence bu saatten sonra yükseltmezler ama sen yükseltebileceğin dersler olduğuna inanıyorsan yazın ortalama yükseltme sınavına girebilirsin girdin mi bilmiyorum gerçi
Ne güzel ya bizim 2.50di. Bence bu saatten sonra yükseltmezler ama sen yükseltebileceğin dersler olduğuna inanıyorsan yazın ortalama yükseltme sınavına girebilirsin girdin mi bilmiyorum gerçi