Üniversite hocam sizce ilgimi anladı mı?

Şimdi şöyle oldu bence.hepimiz zamanında bu yollardan geçip üniversite hocamıza âşık olduk.özel olduğumuzu bize farklı davrandığını falan sandık.sonra bir baktık ki adam herkese aynı davranıyor.bence o zamanki hayal kırıklığı bizde öfkeye neden olmuş.hani hayatın bilmem ne olduğu anladığın anlar vardır ya bunun öfkesi.özel olmadığını anlamanın verdiği öfke.benim bu konuda istediklerim gerçekleşmesinde başkasının da gerçekleşemez hırsı.bu kadının benden ne farkı olacak ki düşüncesi.bu tarz şeyler.
Bilmiyorum ki canım ben hayaller alemine de dalmıyorum aslında ilgimi belli etmek istedim ve ettim gerisi benim kontrolümde değil

Ben yürüdüğümü alenen bir şekilde mi yapıyorum?Kime gösteriyorum ya da kanıtlıyorum kimseye?Kendi içimde yaşadığım şeyi de cesaretlice açmaktan gocunmuyorum.Çok doğal şeyler bunlar ilah değil sonuçta.Belki bir adım alırım ya da almam.İçimde tutmak istemiyorum ben duygularımı dışadönük yaşamayı tercih ediyorum.
Profil fotosu kendinize mi ait?

O bahsettiğim çift aynı cemaatten tanışıyordu zaten. Kuru kuru tanışıp, öğrenci-hoca aşkı mı yaşayacaklar sanıyorsun. Avrupa mı abd mi burası. Çiğ çiğ yerler öyle adamı.
Hayatta her şey olabiliyor canım ben deneyimlediğim için negatif bakmıyorum

Arkadaşlar merhaba derslerime giren üniversite hocamdan hoşlandığımı daha önce anlatmıştım.İnanın, bu hisse artık dur diyemedim bugün vizelerimiz vardı.Amfide kağıt artışı olunca hocaya götürdüm çok nazikçe teşekkür ederim dedi oysa birkaç saniye evvel sınıftakilere komutan gibi komut veren bir adamdı.Ben zaten derslerinde aktiftim,çok sosyal bir tipim bugünde biraz fırsat bildim biraz da dayanamadım.O ses tonunun arkasında bir gerekçe vardı hissettim.Odasına geldiğimde işini gücünü bırakıp sorumla ilgilendi search yaptı buna dair.Sürekli olarak ilgimi belli eden cümleler kurdum.Onunla olmaktan çok keyif aldığımı iyiki öğrencisi olduğumu vs. normalde bu tür diyaloglara bir müddet tahammül edecek adam beni yarım saati geçkin dinledi.Asla ve asla konumunun dışında bir hamlede bulunmadı.Fakat kadın erkek ilişkilerine dair bir bilgim varsa ortada cidden ona ilgisini belli eden bir kadın vardı.Bu adam bu ilgiyi durduracak bir yapıya sahip bana asla dur demedi.Dinledi ve ne dediysem hoşuna gidip onayladı çok teşekkür etti.Acaba diyorum acaba bu naifliğinin ötesinde bir şeyler barindırıyor olabilir mi?Beni bence çoktan çözdü, anladı ne hissettiğimi.
Senin gibi kaç öğrencisi olmuştur,gururunu kırmak incitmek istememiştir bence o duygularına ket vur.

Yaşlar reşit olunca normal olmuyor böyle şeyler bana göre. Öğrenici-öğretici arasında böyle bir şey yaşanırsa hem siz hem hocanız çok fazla dertle uğraşır, bir öğrencinin şikayetine bakar. Siz de size ders vermekle yükümlü bir insana amiyane tabirle yürüdüğünüzde ne desin adam? Çocuk değilsiniz ergen değilsiniz odasından kovamayacak bir yaştasınız. Gülümseyip geçmiş gibi geldi bana.

Ben yürüdüğümü alenen bir şekilde mi yapıyorum?Kime gösteriyorum ya da kanıtlıyorum kimseye?Kendi içimde yaşadığım şeyi de cesaretlice açmaktan gocunmuyorum.Çok doğal şeyler bunlar ilah değil sonuçta.Belki bir adım alırım ya da almam.İçimde tutmak istemiyorum ben duygularımı dışadönük yaşamayı tercih ediyorum.
Yaptığın bir davranis başka birini etkiliyorsa orada özgür olamazsin. Sen fark edilmediğini dusunsen de fark edilip yayilirsa hocanın başı ağrır ,bu da bencillik.

Yaşlar reşit olunca normal olmuyor böyle şeyler bana göre. Öğrenici-öğretici arasında böyle bir şey yaşanırsa hem siz hem hocanız çok fazla dertle uğraşır, bir öğrencinin şikayetine bakar. Siz de size ders vermekle yükümlü bir insana amiyane tabirle yürüdüğünüzde ne desin adam? Çocuk değilsiniz ergen değilsiniz odasından kovamayacak bir yaştasınız. Gülümseyip geçmiş gibi geldi bana.
Ben orada çekingen bir şekilde oturdum ki vaktinizi çok aldım dedikçe adam mahçup olmamı istemedi aslında memnun olmadığı bir konuyu çok net söyleyecek birisi dominant yani beni alttan alacak hiç hali yok.Ve ben çok dikkatli hareket ediyorum.Çevre konusunda haklı olduğunuz aşikar bu dikkatimden kaçmıyor ki

Ben hem kendi hem hocamı korumak adına bugünkü mevzuyu asla kimseye açmadım açmam yani.Kimse bilmez her şey benim kutumda saklı.
Ama yorumda “Bir ben söylemiyorum ki çevrem de bana farklı davrandığını söylüyor.” diyorsunuz.Yani bilemedim ben uyarmak icin dedim bizim ünide bi prof emekli edilmişti yüksek not veriliyo iliskileri vs var diye sikayet edilmişti.Hatta wp konuşmaları yayılmıştı.(Not mevzusu gerçek olmasa bile iltimas veriliyor diye düşünülmüştü) Gerisi sizin bileceğiniz iş☺️

Kimse görmedi canım vizeler vardı bugün biter bitmez insan kalmadı okulda tenha bir an yakaladım

Sen üniversiteyi ne zannediyorsun? 😄 hoca kimseye demeyecek mi sanıyorsun?

Hayal ettiğin gibi bir yer değil üniversite. Koca bulmalık yer değil. Daha birinci sınıfsın. Yaş hiç önemli değil ortam nasıl bir ortam bilmiyorsun. Hoca çoktan ilk denk geldiği tez öğrencisine veya üst sınıflardan öğrencisine senin dedikodunu yapacak, şu öğrenci geldi şunu dedi diye. Hem de birinci senen tam çerezsin.

Senin gibi hocalara yürüyen sayısız öğrenci var, daha bu konuların dedikodusuna bile denk gelememişsin, kendini tek sanıyorsun.

Hele yaşı büyük bu yaşta daha birinci sınıf olan, genç başarılı erkek bulamayıp hocasına göz diken bir tip için tam dedikodu malzemesi olacaksın.

Sürekli olarak ilgimi belli eden cümleler kurdum.Onunla olmaktan çok keyif aldığımı iyiki öğrencisi olduğumu vs

Ben orada çekingen bir şekilde oturdum ki vaktinizi çok aldım dedikçe adam mahçup olmamı istemedi aslında memnun olmadığı bir konuyu çok net söyleyecek birisi dominant yani beni alttan alacak hiç hali yok.Ve ben çok dikkatli hareket ediyorum.Çevre konusunda haklı olduğunuz aşikar bu dikkatimden kaçmıyor ki
Bana hiç çekingen oturmuşsunuz gibi gelmedi ama umarım bu tavırlarınızla dalga geçmemiştir başka bir öğrencisine anlatarak. Çünkü yapıyorlar

X