Üniversite hastanesinde meme küçültme ameliyatı olan varmi kızlar

Bende konya sehir hastanesinde pazartesi gunu oldum.hicbir ucret odemedik.sadece ameliyattan sonra giyilecek sutyene 200 bide emboli corabi 50 tl verdik

Bende konya sehir hastanesinde pazartesi gunu oldum.hicbir ucret odemedik.sadece ameliyattan sonra giyilecek sutyene 200 bide emboli corabi 50 tl verdik
çok teşekkür ederim geçmiş olsun bende haftaya cuma olacağım Erciyes üniversitesi nde nasıl geçti ameliyatiniz zor mu

çok teşekkür ederim geçmiş olsun bende haftaya cuma olacağım Erciyes üniversitesi nde nasıl geçti ameliyatiniz zor mu
3 saat surmus.zor degildi.sonucta gayet iyi oldu sukur.tek sıkıntı sirt ustu yatmak simdilik.ben hic sirt ustu yatamazdim cunku.persembe ilk kontrolum var.insallh doktorda iyi seyler soyler.tek dikkat etmen gereken sey enfeksiyon olsun.pansumanlarini duzenli yap.vede terlememeye calis.simdiden gecmis olsun.inslh en guzel sekilde gecer.

Merhaba.Hangi cup idi sizin bedeniniz?Kaç bedene düştü?

Sizindemi bedeninize göre büyüktu ben de çok endişeleniyorum zaten. Büyükler sırt ağrısından duramıyorum küçük yaparlar inşallah şu anda benim ki 95dd sizde.kac beden kuculdu

Çok teşekkür ederim İnşallah benimkide iyi geçer memnun olurum

Gecmis olsun memnun musunuz su an nasilsiniz? Kucultme ve diklestirme mi oldunuz?
Suan dikislerim duruyor hala.dun ilk kontrolume gittim.herseyin yolunda oldugunu soyledi doktor.bende gayet iyi hissediyorum kendimi.okadar mutlu oldumki resmen ozguvenim geldi.birkac bekarlik kiyafetimi cikarip gidim vede oldu.zaten ben cok kilolu bir bayan degilim.165 boyum 68 kilom.tamamen memelerden dolayi 46 beden giyiyordum resmen.bence dusunen herkes biran once bu yukten kurtulmali

Sizindemi bedeninize göre büyüktu ben de çok endişeleniyorum zaten. Büyükler sırt ağrısından duramıyorum küçük yaparlar inşallah şu anda benim ki 95dd sizde.kac beden kuculdu
Bel fitigi var bendede.bunda elbette memelerin rolu buyuk.105 ten 85 e indim sanirim.suan medikel sutyendeyim ama hala

Çok sevindim.sizin adınıza darısı bana bugün gittim tahlilleri falan yaptırdım pazartesi sabah olacağım ameliyati inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…