Üniversite hastanesin'de Labioplasti sürecim

Verayla

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2022
37
5
Merhaba, benim gibi sorun yaşayan ve yazan göremediğim için yazmak istedim. Bu dert ile yıllarca uğraşıp sonunda karar verip Üniversite hastanesine gittim ve sordum bu ameliyatı yapip yapmadiklarini. Doktorum yaptığını söyledi gün verdi ameliyat oldum. V plasti şekilinde yaptı. 48 saat hastanede yattim. Spinal anestezi uygulandı asla tavsiye etmiyorum sonrasında ki baş boyun ağrım yüzünden ölmek istedim. İlk gece çok çok zordu, iki tane ağrı kesici iğne ile ancak uyuyabildim. Eve geldikten bir kaç gün sonra sağ dudak dikişim attı ve doktor 2. kez dikiş attı.( O bölgeyi iğne ile uyusturarak😖). eve gittik bi kac gün sonra sol dudak dikişim attı sağ dudak dikişim gevşedi doktor tekrar komple hepsini bu sefer mor dikiş ipiyle dikti. Her dikişin sonucunda çok büyük bir acı yaşadım ve her seferinde pişmanlık duydum ve ölmek istedim. Dikişim 4. Kez yine 2 dudakta da attı, sanki ameliyat sırasında o bölge kesilmiş ve dikilmemiş gibi görünüyor şu an. Bir kaç gün sonra tekrar kontrolüm var, gelişmeleri yazmaya devam edeceğim. Herkese tavsiyem doktorunuzu ve ameliyat yönteminizi iyi araştırın. Ayni gün ve ya ertesi gün işe dönmeniz mümkün değil bunlara inanmayın. Ben şu an çok pişmanım ve keşke herşeyimi verebilsemde eski halime dönebilsem... İyi araştırın ve gerekirse olmayın...
.
Maalesef revizyon ameliyatı olmak zorunda kaldım 3 hafta sonra, üstünden de 1 hafta geçti yine sağ dudak uc kısmında dikiş attı 😤😔😔😔
Umarım geri kalan kısmı yapışır ve tutar, ayni acıyı tekrar yaşayamam. İlk ameliyatın üzerinden 1 ay geçti hala yatakta dümdüz yatiyorum, yatalak oldum. Hiç ev işi vs yapabilcek durumda değilim üstelik ameliyattan sonra kabızlık sorunum da oldu. O bölge gerilmesin dikiş açılmasın diye gazlı bezle kapatıyoruz çünkü akıntı sorunumda var o bölge kuru kalsın diye. Sonra bantla popomdan kasiklarima kadar gerdirerek sıkı sıkı yapistiriyoruz vajina gerilmeisn diye. Bantlar yara yaptı çok zor.
Gelismeleri yazmaya devam edeceğim, tekrar söylüyorum aşırı aşırı rahatsız degilseniz olmayin kendimizi öyle sevmek lazimmis ameliyat olduktan sonra anladim.

Son düzenleme:
Cok gecmis olsn evet sizi cok iyi anliyorum bende cok pisman oldum acilardan dolayi insalalh iyilesince herseyi unutur iyiki yaptirmisiz deriz

Cok gecmis olsn evet sizi cok iyi anliyorum bende cok pisman oldum acilardan dolayi insalalh iyilesince herseyi unutur iyiki yaptirmisiz deriz
Amiiin inşallah size de çok geçmiş olsun 💕 siz ne zaman oldunuz sureciniz nasıl geçiyor? Ben hala hastanedeyim yine az bi açılma var dikişte ama buna razıyım.

Amiiin inşallah size de çok geçmiş olsun 💕 siz ne zaman oldunuz sureciniz nasıl geçiyor? Ben hala hastanedeyim yine az bi açılma var dikişte ama buna razıyım.
Benim bir ayi gecti ama dikislerum daha dusmedi agri cok ayakta kalmassam olmuyor akintim var baya ic camasiri halen giymiyorum nemli kalmasn diye arada batikon ve fon makinesiyle kuruyrm dikisleride uste gozuken ipleri kestim cok batiyor diyr biraz rahatladim insalalh kotu yapmamismdir simdilik iyi gibiyim siz neden hastanesinz yine bol bol dinlenmeye calisin sadece yatmak iyi geliyor bizim gibi zor atlatanlara malesef

Benim bir ayi gecti ama dikislerum daha dusmedi agri cok ayakta kalmassam olmuyor akintim var baya ic camasiri halen giymiyorum nemli kalmasn diye arada batikon ve fon makinesiyle kuruyrm dikisleride uste gozuken ipleri kestim cok batiyor diyr biraz rahatladim insalalh kotu yapmamismdir simdilik iyi gibiyim siz neden hastanesinz yine bol bol dinlenmeye calisin sadece yatmak iyi geliyor bizim gibi zor atlatanlara malesef
Resmen aynı sorunları yaşıyoruz ☹️

X