• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üniversite hastanesi gebe poliklinigi

Karadenizliyasmin

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
185
55
18
30
Ben suan 7 haftalık hamileyim kalp atışını aldım üniversite araştırma hastanesine gidcem burda jinekoloji ve gebe poliklinigi var ben gebe poliklinigine gidebilirmiyim bazı yerlerde 12 haftadan sonra bakiyo di yo aranızda giden varmi

Ben suan 7 haftalık hamileyim kalp atışını aldım üniversite araştırma hastanesine gidcem burda jinekoloji ve gebe poliklinigi var ben gebe poliklinigine gidebilirmiyim bazı yerlerde 12 haftadan sonra bakiyo di yo aranızda giden varmi
Bana da 12. Hafta da gelince gebe takibine kaydol dedi doktorum

Hangi hastane ama kalp atışını aldım yine de bakmasmi
Ben normal devlet hastanesine gidiyorum ama takip için 12. Haftayı seçmelerinin nedeni düşüklerin büyük kısmı 12. Hafta öncesinde yaşanıyor hatta 12. Hafta sonrasına fatal dönem deniyor yani yaşamsal dönem .bu yüzden öncesini çok takibe almıyorlar zaten dr gidip geliyor ve aile hekimliğinin takibinde diye sanırım ayrıca erken dönem dusuklerine pek müdahale de etmezler çünkü bu düşüklerin çoğu bebek sağlıksız olduğu için vücut kabul etmez ve dr lar bunu engellemek istemezler

Back
X