üniversite hastanelerinde profesör doğum ücretleri

rune

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2015
1.185
1.822
Merhaba arkadaşlar.
internette cevabını bulamadığım bir sorum var.
Şeker ve tansiyon sorunum olduğu için üniversite araştırma hastanelerinde doğum yapmam öneriliyor. (bebeğin küvöze alınma ihtimaline karşın)
internette cevabını bulamadım Profesör tarafından doğumum yapılırsa ne kadar ücret farkı ödememiz gerekir ?
Misal tüp bebeği yaptığımda 1750 fark ödemiştik,doğumda ne kadardır bilen var mı?

Hangi fakültede yaptırdınız tüp bebek?

Arayıp sorun, üniversiteden üniversiteye fark ediyordur belki. Hem de doğuma kim giriyor, nöbetçi oluyor mu vs sorarsınız. Öyle siz istediniz diye prof gelmiyor olabilir.

Arayıp sorun, üniversiteden üniversiteye fark ediyordur belki. Hem de doğuma kim giriyor, nöbetçi oluyor mu vs sorarsınız. Öyle siz istediniz diye prof gelmiyor olabilir.
ya ben hastaneyi aradım 28 mayıstan önce hiç bir profesörden randevu alamadım . o tarihe kadar doğum yapma ihtimalim yüksek :)
ama aradığımda ücret sormak aklıma gelmedi açıkçası . doktorla konuşmak gerekir gibi düşündüm

Ben 2016 Eylül'de çapa da doğum yaptım
Dr.um prof.tu hastanede özel muayene yapıyordu doğumumu dr.um yaptırdı 500tl di doğum ücreti
*Dr. Değil hastane alıyor bu ucreti

öyle mi? teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. yarın gideceğim gerçi. umarım fiyatlar aynıdıe. 1500 iyiymiş
1500 tüp bebek fiyatı, doğumu bilmiyorum
ben size tüp bebek hangi hastanede yaptordınız diye sormustum , siz de bursada ne kadar deyince tüp bebek fiyatını yazdım .

Ben 2016 Eylül'de çapa da doğum yaptım
Dr.um prof.tu hastanede özel muayene yapıyordu doğumumu dr.um yaptırdı 500tl di doğum ücreti
*Dr. Değil hastane alıyor bu ucreti
az önce ben de hastaneyi arayıp sordum sonunda. 500 tl imiş. değişmemiş demekki
teşekkür ederim

1500 tüp bebek fiyatı, doğumu bilmiyorum
ben size tüp bebek hangi hastanede yaptordınız diye sormustum , siz de bursada ne kadar deyince tüp bebek fiyatını yazdım .
anladım canım. teşekkürler gene de. öğrendim 500 tl imiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…