Gida teknolojisiBölümün ne ki
Gida teknolojisi
bende bişey sorabilirmiyim bende ygs ye girdim barajı gecemedim. aldıgım puanla acıktan üniversite okuyabilirmiyim sence yoksa seneye tekrar ygs mi gireyimYine ben ve yine universite sorunlarim
Lysye girdim sonuclarimi ogrendim ve baraji gecemedigim icin ygs puanimla 2 yillik tercih etmeyi dusunuyorum. Meslek lisesi mezunuyum ve kendi bolumum disinda bir bolum secmek istiyorum sizce bu mumkun mu? İkinci sorum ise farkli bolum tercihi yaptigimda olmazsa kendi bolumume diploma puanimla nasil girebilirim? Simdiden tesekkurler ablaciklar
Meslek lisesi mezunuysan 2 yillik gecis hakkin oluyor zaten barajigecemesen bile ama meslek lisesi degilsen sanirim dedigin gibi olmuyor seneye bidaha girersin canim :)bende bişey sorabilirmiyim bende ygs ye girdim barajı gecemedim. aldıgım puanla acıktan üniversite okuyabilirmiyim sence yoksa seneye tekrar ygs mi gireyim
Evet dgsyle tamamlandigini biliyorum bide biz arkadasimla ayni yere gitmek istiyoruz sizce nasil denk getirebilirizBu bölüm hakkında pek bilgim yok canım ama çoğu üni. de varmış bu bölüm 2 yıllık okuyup dgs ile geçiş yapabilirsin.
İnternetten bir bak istersen daha detaylı bilgi var.
Evet dgsyle tamamlandigini biliyorum bide biz arkadasimla ayni yere gitmek istiyoruz sizce nasil denk getirebiliriz
Olur mu ki kesin oyleİkinizinde ilk tericihi aynı yer olsun.
Olur mu ki kesin oyle
Bisey sorucam peki bu 2 yilliga girmek icin ne yapicaz sonucta farkli bolume tercih yapicaz olmazsa kendi bolumumuzden devam edicez ama nasil olcak hala anlayamadimBölümün kontenjan sayısına bakın.
Büyük ihtimal olur ama.
Olmazsa da siz veya o vazgeçmesin gitmekten. Arkadaştan bol ne var
Bisey sorucam peki bu 2 yilliga girmek icin ne yapicaz sonucta farkli bolume tercih yapicaz olmazsa kendi bolumumuzden devam edicez ama nasil olcak hala anlayamadim
yok meslek liseli degilim zaten başladım çalışmaya seneye tekrar deneyicem şansımıMeslek lisesi mezunuysan 2 yillik gecis hakkin oluyor zaten barajigecemesen bile ama meslek lisesi degilsen sanirim dedigin gibi olmuyor seneye bidaha girersin canim :)
Yine ben ve yine universite sorunlarim
Lysye girdim sonuclarimi ogrendim ve baraji gecemedigim icin ygs puanimla 2 yillik tercih etmeyi dusunuyorum. Meslek lisesi mezunuyum ve kendi bolumum disinda bir bolum secmek istiyorum sizce bu mumkun mu? İkinci sorum ise farkli bolum tercihi yaptigimda olmazsa kendi bolumume diploma puanimla nasil girebilirim? Simdiden tesekkurler ablaciklar