Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar Üniversite için bölüm seçemiyorum Çok kararsızım. Resim yeteneğim var sizce bu bölümlerden hangisini seçmeliyim? Fotoğraf Heykel Resim Geleneksel Türk sanatları Grafik tasarım Seramik Arkeoloji
grafik tasarım'da iyi iş var. bilgisayarı kullanmayı seviyorsan güzel.
iç mimarlık olabilir. bunda hem el yeteneğini hem de bilgisayarı kullanmayı iyi bilmen gerekiyor. grafik tasarımcılarla aynı programları kullanıyorlar.
geleneksel el sanatlarına da özel ilgin ve çevren varsa yapabileceğin bir iş... özellikle tezhip gibi bir alanda ilerlersen faydalı olur. hobilerine göre sen şekillendireceksin gelecekteki işini...
Merhabalar Üniversite için bölüm seçemiyorum Çok kararsızım. Resim yeteneğim var sizce bu bölümlerden hangisini seçmeliyim? Fotoğraf Heykel Resim Geleneksel Türk sanatları Grafik tasarım Seramik Arkeoloji
Aslında bu bölümler birlerinden çok farklı bölümler. Arkeoloji kazılarda olmaya okeysen yapılabilecek bir bölüm tabi tarihe ilgin varsa. Grafik tasarım günümüzün popüler mesleklerinden. Geleneksel Türk sanatları bana biraz hobi gibi yapılabilecek bir şey geliyor bir bölümden çok. Resim tamamen yetenek ve bu işe duyulan tutkuyla ilgil. Hem hangisine yeteneğin daha çok, hangisi aklında var bunu düşünüp en doğru kararı sen verebilirsin ancak