• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ünitemi yeniden dekore edelim

konsol

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
130
0
96
İstanbul
Yeniden Yönlendirme Bildirimi

yukarıdaki üniteden var evimde..
1,5 yaşındaki oğlum sürekli ünitenin camlarına ve tv ye vuruyor..bende ünitenin şeklini değiştirmeye karar vedim..üstteki bölüm iki parçadan oluşuyor..
yanlardaki camlı olan kısımlar kaldırıp üstteki dolapları dik olarak yanyana koyayım..duvarada tv yi monte ediyim ...sizce nasıl olur farklı fikirleriniz varsa ve söylerseniz çok sevinirim.
bu arada son 1 haftam kaldı

üstteki bölümü dik olarak yanlara koyayım demişsin ama senin bıcırık ona da el atar ..tecrübeyle sabittir. bence bi süre 5 yaşına hata 6 yaşına kadar büütün bölmeleri çıkar.ve tvyi duvara montelettir. ancak o şekilde bu sorun çözülür. sadece alt kısım kalsın ki eğer benim kzım kadar yaramazsa onun da üzerine çıkıp tvye ulaşmaya çalışcaktır. kolay gelsin...

valla allah kolaylık versin.şu çocuklarbütün evin şeklini şemalini değiştiriyolar valla.

linke tıklayınca acılan sayfada birsürü ünite cıktı hangisi sizinki acaba* bu arada aynı dertten muzdaripim bende oglum 2 bucuk yasında suan. biz ayaklanmaya baslayınca duvara ve normalden yukarıya monte etmiştik. hiç begenmiyorum tv sehpasıyla arası 50 cm vardır belkidde fazladır.

bendeki linkte direkt benim ünite çıkıyor..
sizde nasıl gözüküyor bilemicem..
ama ben hafta sonu gerekli değişikliği yaptım çokta güzel oldu..resmen ev genişledi ve daha modern oldu

Back
X