• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Unicorn rahim ile tüp bebek tedavisi

minosetplusssss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2024
90
54
3
Merhaba,

31 yaşındayım. 5 ay önce dış gebelik geçirdim ve ameliyatla alınmak durumunda kaldı. Daha sonrasında hsg filmi çektirdiğimde unicorn rahimli olduğumu öğrendim ve ameliyat olduğum tüpümünde ameliyattan dolayı tıkandığını öğrendim. Tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum. Bu durumda çocuk sahibi olan var mıdır ? Doktorların söyleminden ve araştırmalarımdan kaynaklı çok fazla şansım olmadığını düşünüyorum. Biraz aslında umuda ihityacım olduğu için aslında yazıyorum. Buna benzer durumda çocuk sahibi olan var mıdır ? Aret kamarda başlamayı düşünüyorum. Bu konudada fikrinizi öğrenmeyi çok isterim.

Merhaba,

31 yaşındayım. 5 ay önce dış gebelik geçirdim ve ameliyatla alınmak durumunda kaldı. Daha sonrasında hsg filmi çektirdiğimde unicorn rahimli olduğumu öğrendim ve ameliyat olduğum tüpümünde ameliyattan dolayı tıkandığını öğrendim. Tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum. Bu durumda çocuk sahibi olan var mıdır ? Doktorların söyleminden ve araştırmalarımdan kaynaklı çok fazla şansım olmadığını düşünüyorum. Biraz aslında umuda ihityacım olduğu için aslında yazıyorum. Buna benzer durumda çocuk sahibi olan var mıdır ? Aret kamarda başlamayı düşünüyorum. Bu konudada fikrinizi öğrenmeyi çok isterim.
Bende yarım rahimliyim bu durumda olup hamile kalanlar doğum yapanlar var umudunuzu kesmeyin benim tüpüm kapalı olduğu için tüp bebek tedavisi görüyorum hayırlısıyla sonuçlanır inşallah 🤲 tüm bekleyenlere bana da nasip olur inşallah

Amin amin umarım hersey cok rahat geçer tedaviye başlayacağım fakat şimdiden sadece bunu düşünüyorum bir suru videolar izliyorum araştırmalar yapıyorum ve sanırım birazcıkta elimdeki umudu kaybetmekten korkuyorum

Back