Ek tercih hakkın bulunuyor ama ek tercihte bir yer gelirse şuan okuduğun okul örgünse onu dondurman gerek.Ben okuyorum ünide..
Bu yılda sınavlara girip tercih yaptım ama puanla ilgili sıkıntı var tabii çıkmadı tercihlerimden bi yer..
Yani bu alana devam edicem..
Amaaa ek tercih yapsam çıkar mı ?
Yani okurken ama okula başlamış oluyorum o alanla ilgili işlemlerimi o dönemlik yapmış oluyorum..
ÖSYM'yi aradım hep attı hattan bayada bekledim..
Artık pes ettim belki bilen vardır
Ek tercih hakkın bulunuyor ama ek tercihte bir yer gelirse şuan okuduğun okul örgünse onu dondurman gerek.
Kaydımı bile sildiririm cidden
Bu alandan kurtulmak istiyorum daha iyi bi alanda okumak için
ne okuyorsunuz? yapın ek tercih gitsin o zaman madem gözün karaama yaparken de tercihi uçma tutarlı birşey yap
Geçen sene sınavsız geçişleri yerleşmiştin peki,bu sene okul puanım kırılmadı demiştin o yüzden kırılmamış o zaman,peki bu sene hangi bölümü istiyorsun.Kaydımı bile sildiririm cidden
Bu alandan kurtulmak istiyorum daha iyi bi alanda okumak için
Geçen sene sınavsız geçişleri yerleşmiştin peki,bu sene okul puanım kırılmadı demiştin o yüzden kırılmamış o zaman,peki bu sene hangi bölümü istiyorsun.
Myo'dayım grafik okuyorum.
Alan iyide hocalar çok sıkıntı çıkartıyor..
İletişim fakültesi istiyorum, Eğitimde olabilir..
verdim gazı o zamanyap tercihini.ama birilerine danış ki tutabilecek yerler olsun.iletişim fakültesi iyidir
Dualarınızı bekliyorum valla :)
Biliyorum hem 4 yıllık lians eğitimim olurda hemde alanları iyi :)
Çıkma olasılığı var dimi puan yeterse
Tam bir yer gelmedi dediğinde, sınıf öğretmenliği mi yazmıştın diyecektim. Bu sene onun puanlar fırladı
Sosyali bilmem de Türkçenin puanları da az değil.
Ben de bu sene kazandım da, uuff ne eziyetli bir seneydi.
inşallah çıkar ne diyeyim.şimdi çıkma durumu hem puanınla alakalı hem de kontenjanla. şehrinde yazabileceğin alternatif çok ise çıkar.
Yani bi 8-9 tercihim oluyorr..
Ben Türkçe öğretmenliğini kazandım.Sınıf öğretmenliği benim okuduğum yerde geçen yıl 206'yla kapattı..
Benim şuanki puanım 234 falan..
Bilmiyorum ya okul açısından bi kısmetsizlik var ALLAH yardımcım olsun..
SEn nereyi kazandın ?
çıkar herhalde bir uzmanla tercih yap garanti olsun.
Ben Türkçe öğretmenliğini kazandım.
Ama ek tercihlerde puanların ne ölçüde değişeceğini bilemiyorum, yani düşer mi, yükselir mi, kanaat getiremiyorum.
ts-2 puanın kaç şimdi tam olarak?
Ek tercih hakkın bulunuyor ama ek tercihte bir yer gelirse şuan okuduğun okul örgünse onu dondurman gerek.
Bir şey sorabilir miyim? Ben de örgün okuyordum ama bu yıl başka bir okula başlayacağım. Diplomamı alacağım diğer okulumdan. Kaydı dondurup başka okula kayıt yaptırmak nasıl oluyor? Bu durumda eski okulda da istediğimiz zaman tekrardan eğitime başlama hakkımız mı oluyor? Yardımcı olursanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?