• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üni- Ek tercih= BENİM DERDİM..

CatlakB

ALLAH'ım Hakkım(ız)da Hayırlısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2013
8.601
5.099
248
Ben okuyorum ünide..
Bu yılda sınavlara girip tercih yaptım ama puanla ilgili sıkıntı var tabii çıkmadı tercihlerimden bi yer..
Yani bu alana devam edicem..
Amaaa ek tercih yapsam çıkar mı ?
Yani okurken ama okula başlamış oluyorum o alanla ilgili işlemlerimi o dönemlik yapmış oluyorum..:KK59:
ÖSYM'yi aradım hep attı hattan bayada bekledim..
Artık pes ettim belki bilen vardır :KK51:

Ben okuyorum ünide..
Bu yılda sınavlara girip tercih yaptım ama puanla ilgili sıkıntı var tabii çıkmadı tercihlerimden bi yer..
Yani bu alana devam edicem..
Amaaa ek tercih yapsam çıkar mı ?
Yani okurken ama okula başlamış oluyorum o alanla ilgili işlemlerimi o dönemlik yapmış oluyorum..:KK59:
ÖSYM'yi aradım hep attı hattan bayada bekledim..
Artık pes ettim belki bilen vardır :KK51:
Ek tercih hakkın bulunuyor ama ek tercihte bir yer gelirse şuan okuduğun okul örgünse onu dondurman gerek.

Ek tercih hakkın bulunuyor ama ek tercihte bir yer gelirse şuan okuduğun okul örgünse onu dondurman gerek.

Kaydımı bile sildiririm cidden :KK45:
Bu alandan kurtulmak istiyorum daha iyi bi alanda okumak için

ne okuyorsunuz? yapın ek tercih gitsin o zaman madem gözün kara:-) ama yaparken de tercihi uçma tutarlı birşey yap:KK53:

Myo'dayım grafik okuyorum.
Alan iyide hocalar çok sıkıntı çıkartıyor..
İletişim fakültesi istiyorum, Eğitimde olabilir..

Kaydımı bile sildiririm cidden :KK45:
Bu alandan kurtulmak istiyorum daha iyi bi alanda okumak için
Geçen sene sınavsız geçişleri yerleşmiştin peki,bu sene okul puanım kırılmadı demiştin o yüzden kırılmamış o zaman,peki bu sene hangi bölümü istiyorsun.:KK25:

Geçen sene sınavsız geçişleri yerleşmiştin peki,bu sene okul puanım kırılmadı demiştin o yüzden kırılmamış o zaman,peki bu sene hangi bölümü istiyorsun.:KK25:

İletişi fakültesiyle, eğitim fakültesinde sosyal- türkçe öğretmenliği

verdim gazı o zaman:KK55: yap tercihini.ama birilerine danış ki tutabilecek yerler olsun.iletişim fakültesi iyidir:KK73:

Dualarınızı bekliyorum valla :)
Biliyorum hem 4 yıllık lians eğitimim olurda hemde alanları iyi :)
Çıkma olasılığı var dimi puan yeterse

Tam bir yer gelmedi dediğinde, sınıf öğretmenliği mi yazmıştın diyecektim. Bu sene onun puanlar fırladı :KK54:
Sosyali bilmem de Türkçenin puanları da az değil.
Ben de bu sene kazandım da, uuff ne eziyetli bir seneydi.:mad:

Dualarınızı bekliyorum valla :)
Biliyorum hem 4 yıllık lians eğitimim olurda hemde alanları iyi :)
Çıkma olasılığı var dimi puan yeterse

inşallah çıkar ne diyeyim.şimdi çıkma durumu hem puanınla alakalı hem de kontenjanla. şehrinde yazabileceğin alternatif çok ise çıkar.

Tam bir yer gelmedi dediğinde, sınıf öğretmenliği mi yazmıştın diyecektim. Bu sene onun puanlar fırladı :KK54:
Sosyali bilmem de Türkçenin puanları da az değil.
Ben de bu sene kazandım da, uuff ne eziyetli bir seneydi.:mad:

Sınıf öğretmenliği benim okuduğum yerde geçen yıl 206'yla kapattı..
Benim şuanki puanım 234 falan..
Bilmiyorum ya okul açısından bi kısmetsizlik var ALLAH yardımcım olsun..
SEn nereyi kazandın ?

Sınıf öğretmenliği benim okuduğum yerde geçen yıl 206'yla kapattı..
Benim şuanki puanım 234 falan..
Bilmiyorum ya okul açısından bi kısmetsizlik var ALLAH yardımcım olsun..
SEn nereyi kazandın ?
Ben Türkçe öğretmenliğini kazandım.
Ama ek tercihlerde puanların ne ölçüde değişeceğini bilemiyorum, yani düşer mi, yükselir mi, kanaat getiremiyorum.
ts-2 puanın kaç şimdi tam olarak?

çıkar herhalde bir uzmanla tercih yap garanti olsun.

Sağolun :)

Ben Türkçe öğretmenliğini kazandım.
Ama ek tercihlerde puanların ne ölçüde değişeceğini bilemiyorum, yani düşer mi, yükselir mi, kanaat getiremiyorum.
ts-2 puanın kaç şimdi tam olarak?

Hayırlı olsun neresi :)
234,36311
Tam olarak bu şekilde puanım..
Eklerde çoğunluka düşüyor..

Bir şey sorabilir miyim? Ben de örgün okuyordum ama bu yıl başka bir okula başlayacağım. Diplomamı alacağım diğer okulumdan. Kaydı dondurup başka okula kayıt yaptırmak nasıl oluyor? Bu durumda eski okulda da istediğimiz zaman tekrardan eğitime başlama hakkımız mı oluyor? Yardımcı olursanız sevinirim.

Bir şey sorabilir miyim? Ben de örgün okuyordum ama bu yıl başka bir okula başlayacağım. Diplomamı alacağım diğer okulumdan. Kaydı dondurup başka okula kayıt yaptırmak nasıl oluyor? Bu durumda eski okulda da istediğimiz zaman tekrardan eğitime başlama hakkımız mı oluyor? Yardımcı olursanız sevinirim.

eski okuldan kayıt silinmeyince yenisine kayıt yaptıramazsınız.lise diplomanızı almanız gerekir.yani diğer okulla ilişkileriniz tamamen kesilir.

Back