Bebek Beslenmesi unadix 1 uyku düzenleyeci şurubu nerden satın alabilirim?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

deep7979

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
merhaba
Bebeğim nerEdeyse artık bir yaşında. Ve ben bir senedir uyumuyorum. Herşeyi araştırdım , Bitki çayı , uyku öncesi banyo, masaj, tavsiye edilen herşeyi denedim bir fark yok . Artık bünyem kaldırmıyor, Sürekli bir yerimde problem çıkmaya başladı. Bünyem güçsüz olduğu için hastalanmaya başladım. Uykusuzluk stres yetersiz beslenme, ancak bebeğimin ihtiyaçlarını karşılayacak gücümü toplayabiliyorum o kadar. Ama eşimde bende dayanamıyoruz artık. Bir çözümü olmalı. İnternette bu şuruptan bahseden ve çok faydasını gören arkadaşlar var. Bu şurup eczanlerde satılmıyor. İntenette buldum ama virüslü siteler. Nereden veya internette hangi siteden satın alabilirim ? Yardımcı olan olursanız çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…