- 22 Ocak 2022
- 29
- 16
- 3
- 26
- Konu Sahibi esrakumsaat
Kızlar 5 kilo un almıştım fakat kurtlanmış , kurt görmedim fakat minik kurt yumurtaları gördüm midem bulandı ama atmak da istemiyorum sizce ne yapmalıyım acil size ihtiyacım var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Unda kurt yumurtalarini nasil gordunuz?Kızlar 5 kilo un almıştım fakat kurtlanmış , kurt görmedim fakat minik kurt yumurtaları gördüm midem bulandı ama atmak da istemiyorum sizce ne yapmalıyım acil size ihtiyacım var
Yumurtası larvası var içinde. Yapmayin.Eleyip defne yaprağı mı koysam diye
Unu eklediğimde gördüm , yardımcı olmak yerine niye muhalefet oluyorsun ki anlamadım at yada farklı bir önerisin varsa onu söyle yeterliUnda kurt yumurtalarini nasil gordunuz?
Komsunun tavugu yumurtlamis olmasin![]()
Yapma bence. Artik o un icin cok gec. Bi dahakine yaparsinEleyip defne yaprağı mı koysam diye
Tamamdır attım gittiYumurtası larvası var içinde. Yapmayin.
Kurt yumurtası nasıl oluyor? Resmini çekebilir misiniz?
Hayır hayır renk değişikliği yok , unu alıp eklediğimde minik pütürler vardı yuvarlakCanım unun rengi değişmediyse unu eleyip havalandir sonra da kullanabilirsin. Ama unun içinde kurt yumurtası nasıl gördün onu anlamadım...
Beyaz küçük şeylerCanım unun rengi değişmediyse unu eleyip havalandir sonra da kullanabilirsin. Ama unun içinde kurt yumurtası nasıl gördün onu anlamadım... Beyaz küçük şeyler mi yoksa renkli küçük şeyler mi
O zaman daha ince bir elek kullan yoksa atHayır hayır renk değişikliği yok , unu alıp eklediğimde minik pütürler vardı yuvarlak
E tabi un da siyah olunca kolay ayirt etmissinizdir:)Beyaz küçük şeyler
Ama vallahi gic ciddi gelmedi,ciddiyse de kurtlu unu yemeyi dusunmuyorsunuz degil mi,iciniz almaz bence..Unu eklediğimde gördüm , yardımcı olmak yerine niye muhalefet oluyorsun ki anlamadım at yada farklı bir önerisin varsa onu söyle yeterli
Valla una komşu tavuğu yumurtlamadı ama sizin kalbinize kötü şeyler yumurtlamış olabilirteşekkürler iyi akşamlar
Tamamdır çok sağolunO zaman daha ince bir elek kullan yoksa at![]()