Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zeytinyağıylan da helva olmaz ki ama yani olur da alışkın değilseniz kokar o.tYa arkadaslar un helvasi yapayim dedim Her baba yigidin harci degilmis Boyle tam koyulasamadi rengi Macun gibi kaldi Bi de zeytinyağı tadi geliyo agir tabi Ne yapmaliyim ya caresi var mi? Bi saat evvel aldim ocaktan duruyo oyle masada
Haha bidahakine insallah!Nasıl yaptın sen
Benim tam tarif var denediğim istersen![]()
Ekledim de eklemez olaydim yeterince kavrulamadi Napilir ki bundan sonra?Şerbetini eklemediniz mi
Canım çekti kalkim bari bi helva kavurayim![]()
Bu bir dert değil kiYa arkadaslar un helvasi yapayim dedim Her baba yigidin harci degilmis Boyle tam koyulasamadi rengi Macun gibi kaldi Bi de zeytinyağı tadi geliyo agir tabi Ne yapmaliyim ya caresi var mi? Bi saat evvel aldim ocaktan duruyo oyle masada
MaalesefŞerbetini bastınız mı? Basmadıysanız hala ümit var![]()
Tam ölçü tarifim var:)Ya arkadaslar un helvasi yapayim dedim Her baba yigidin harci degilmis Boyle tam koyulasamadi rengi Macun gibi kaldi Bi de zeytinyağı tadi geliyo agir tabi Ne yapmaliyim ya caresi var mi? Bi saat evvel aldim ocaktan duruyo oyle masada