- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.421
Valla canım eşinde sana destekmiş okuduğum kadarıyla eşimde beni destekledikten sonra hiçbirşey umrumda olmaz kaynamın dediklerinede ağlamak yerine güler geçerim .kaynanan senin söylediklerini kafana taktığını anladıkça daha çok yapar ne derse desin gül geç kaideye alınmadığını gördükçe sen değil o üzülür hırsından çatlar.umursama ne derse desinÇok teşekkür ederim ... Biliyorum ama nasıl umursamayacağımı bilmiyorum
Valla canım eşinde sana destekmiş okuduğum kadarıyla eşimde beni destekledikten sonra hiçbirşey umrumda olmaz kaynamın dediklerinede ağlamak yerine güler geçerim .kaynanan senin söylediklerini kafana taktığını anladıkça daha çok yapar ne derse desin gül geç kaideye alınmadığını gördükçe sen değil o üzülür hırsından çatlar.umursama ne derse desin
Bebişini düşün ve sabırlı ol lütfen canım. Bende kayınvalidemle oturdum ve çocuklarımı birlikteyken doğurdum. Senin gibi düşünerek en güzel zamanlarımı kabusa çevirdim. Sen yapma. Bol bol sabır çek. İnşallah eşinin beklediği şeyler olur ve hemen çıkarsınız.
Gerceklesmesini beklediginiz her ne varsa en kisa zamanda olumlu sekilde sonuclanmasini diliyorum.. o vakte kadar biraz sabirli olun derim..
Yaşamam mı canım ohooo :) ilk çocuğumda lohusa depresyonuna bile girdim ama ikincide akıllanmıştım artık. Görmedim duymadım. Herşeye evet dedim kendi bildiğimi okudum.Peki sizde sorun yaşadınız mı , yaşadınızsa nasıl başa çıktınız ?
Böyle yorumlar benimde çok canımı sıkıyor.Bir kere de yapıcı ol ya. Karşında hamile ve bunalımda bir kadın var. Bir de senin azarına mı üzülsün. Azıcık düşünceli ol.
KV annenin yerine koymayı denesen???Merhabalar ;
Benim şu an için biraz sıkıntılı bir Yaşamım var ... Hamileyim bunun verdiği duygu patlamaları yaşıyorum bunun yanında kv ile yaşıyorum ki herşeye karışan,benmerkezci,şımarık bir insan olarak tanımlayabiliriz kendisini ... Hamilelik duygu dalgalanmalarında birlikte kv olan tepkilerim inanılmaz katlandı yüzüne bakmak istemiyorum ,konuşmak istemiyorum ,bebeğimle ilgili herhangi bir yorum yapsın istemiyorum ,hayatımda olsun istemiyorum varlığına katlanamıyorum .... Bununla nasıl mücadele edebilirim ,sizin bir yönteminiz var mı mesela işe yarayan... Birşey söylüyo bi anda ateş basıyo içeri gidip ağlamaya başlıyorum ,sabah yataktan kalkmak istemiyorum onu görücem diye ... Ne yapabilirim kendimi nasıl sakinleştirebilirim ,bu bende bi psikoz haline gelmeye başladı resmen atak geçirir gibi bi hale geliyorum bazen ... Psikoloğa da gittim ama hamile Olduğum için bişey yapamıyorlar .... Varsa yardımcı olacak fikirleriniz çok memnun olurum ....