Umutsuzluk,Öfke patlaması ...

Çok teşekkür ederim ... Biliyorum ama nasıl umursamayacağımı bilmiyorum
Valla canım eşinde sana destekmiş okuduğum kadarıyla eşimde beni destekledikten sonra hiçbirşey umrumda olmaz kaynamın dediklerinede ağlamak yerine güler geçerim .kaynanan senin söylediklerini kafana taktığını anladıkça daha çok yapar ne derse desin gül geç kaideye alınmadığını gördükçe sen değil o üzülür hırsından çatlar.umursama ne derse desin

Gerceklesmesini beklediginiz her ne varsa en kisa zamanda olumlu sekilde sonuclanmasini diliyorum.. o vakte kadar biraz sabirli olun derim..

Teşekkür ederim .... Bazen çok zor oluyor ama umarım başarırım ....

Peki sizde sorun yaşadınız mı , yaşadınızsa nasıl başa çıktınız ?

Peki sizde sorun yaşadınız mı , yaşadınızsa nasıl başa çıktınız ?
Yaşamam mı canım ohooo :) ilk çocuğumda lohusa depresyonuna bile girdim ama ikincide akıllanmıştım artık. Görmedim duymadım. Herşeye evet dedim kendi bildiğimi okudum.

ayrı eve çıkıncaya kadar üç maymunu oyna canım.sabır et ama sabır ederkende kendini ezdirme.eşin sana destekmiş.beterin beteri var bide eşin kvnin ağzına bakan biri olsa o zaman çok kötü olurdu.inşallah en kısa sürede sorunlar çözülür ayrı eve çıkarsınız.

Bile bile lades demissin ..

Ayri eve cikmadan birsey yapamazsin..

hamile olmamama rağmen bende de ani öfke çıkışları var doktor pasiflora çayı önermişti ilaçları da var bi araştır istersen

KV annenin yerine koymayı denesen???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…