Umutsuzluk,Öfke patlaması ...

Korra

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
72
16
Merhabalar ;
Benim şu an için biraz sıkıntılı bir Yaşamım var ... Hamileyim bunun verdiği duygu patlamaları yaşıyorum bunun yanında kv ile yaşıyorum ki herşeye karışan,benmerkezci,şımarık bir insan olarak tanımlayabiliriz kendisini ... Hamilelik duygu dalgalanmalarında birlikte kv olan tepkilerim inanılmaz katlandı yüzüne bakmak istemiyorum ,konuşmak istemiyorum ,bebeğimle ilgili herhangi bir yorum yapsın istemiyorum ,hayatımda olsun istemiyorum varlığına katlanamıyorum .... Bununla nasıl mücadele edebilirim ,sizin bir yönteminiz var mı mesela işe yarayan... Birşey söylüyo bi anda ateş basıyo içeri gidip ağlamaya başlıyorum ,sabah yataktan kalkmak istemiyorum onu görücem diye ... Ne yapabilirim kendimi nasıl sakinleştirebilirim ,bu bende bi psikoz haline gelmeye başladı resmen atak geçirir gibi bi hale geliyorum bazen ... Psikoloğa da gittim ama hamile Olduğum için bişey yapamıyorlar .... Varsa yardımcı olacak fikirleriniz çok memnun olurum ....

Ayrı eve çıkamazmısınız?

Canım ayrı yaşayamazmısın eşinin tutumu nasıl bu konuda niye kendini üzüyorsun umursama hiçkimse senden önemli değil

O evde KV olduğunu bilerek bunu sectin herşeyi göze alıp evet dedin bunu keşke daha önce dusunseydin kabul etmeseydin

Esin ne diyor bu duruma çıkabilirsiniz ayrı eve bu kadar sıkıntı cekmezsiniz olur bitet

Ee kim dedi kvnin evinde yaşa birde yanında çocuk yap diye ? Besbelli böyle olacağı ..
Göze alıp yaptıysan keske onceden başetme yolları bulsaydın

Hamile olduğunuz için psikiyatrist birşey yapamaz.
Psikoloğa gittiğinize emin misiniz? Bir iki seanslık psikolog terapisi bile nelere kadir çünkü, o yüzden.

Ayrı ev imkanı yok mu? Doğumdan sonra daha tahammülsüz olabilirsin. Eğer imkanın varsa hemen ayrıl. Eşin biliyor mu durumunu?

Ee kim dedi kvnin evinde yaşa birde yanında çocuk yap diye ? Besbelli böyle olacağı ..
Göze alıp yaptıysan keske onceden başetme yolları bulsaydın
Bir kere de yapıcı ol ya. Karşında hamile ve bunalımda bir kadın var. Bir de senin azarına mı üzülsün. Azıcık düşünceli ol.

eğer hamileyken psikiyatriste giderseniz zaten sizi direkt psikoloğa yönlendirir.

aynı evde yaşamanın zorlukları bunlar.çözüm ayrı ev.

Ayrı ev imkanı yok mu? Doğumdan sonra daha tahammülsüz olabilirsin. Eğer imkanın varsa hemen ayrıl. Eşin biliyor mu durumunu?

Evet biliyor o da bana hak veriyor,o da ayrı eve çıkmak istiyor beklediği bazı Şeyler var onlar olursa hemen çıkıcaz diyor ama olmama ihtimali de var ... Bu arada çıkana kadar biraz sakin olmaya çalış diyor ama ben o zamana kadar nasıl dayanabileceğimi bilmiyorum...

bebek olunca napıcaksın peki
herşey daha zorlaşacak
eşin bi yolunu bulmalı ayrı eve çıkmanın

Bir kere de yapıcı ol ya. Karşında hamile ve bunalımda bir kadın var. Bir de senin azarına mı üzülsün. Azıcık düşünceli ol.

Yapıcı yorumlarımda var yıkıcı yorumlarımda var
Neyi gormek istiyorsan onu goruyorsun azarlamadim sonuc olarak kv yasayip bebek yapiyor .. sonra sabah aksam agliyor
Belli miydi boyle olacağı %80 evet
Illa bebek istiyorduysa bunları hesaba katmalıydi burdan bile belli annelik kararı ne kadar dusunulerek verilmiş
Isteyerek olmadi demedigi icin karar ile hamile kaldigini farzediyorum
Suan yasadigi stresi kendisiyle birlikte bebekte yasiyor ben burda yaglayip ballasamda o bu sayfayi kapattigi gibi hayatiyla basbasa kalacak ..
Ne denir bu saatten sonra kvnin agzini büz mü diyelim
Evden cikma imkani olsa zaten cikardı ozaman tek bisey kaliyor geriye
Takma cnm yha .s ins gecer bebegine odaklan
Buysa gormek istedigin al
:))) neyse 2 gun aktif 5 gun banliyim oyuzden bu yazım sana yeter diyorum

Bebişini düşün ve sabırlı ol lütfen canım. Bende kayınvalidemle oturdum ve çocuklarımı birlikteyken doğurdum. Senin gibi düşünerek en güzel zamanlarımı kabusa çevirdim. Sen yapma. Bol bol sabır çek. İnşallah eşinin beklediği şeyler olur ve hemen çıkarsınız.

Neden 5 gün banlı olduğunu düşün :) hadi görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…