Tek kurtuluş canım bu başka çare yok eşin nasıl sana karşı belki kabul eder ayrı evAhh ahh.
Ayri ev ayri ev ayri ev...
Bir kere de yapıcı ol ya. Karşında hamile ve bunalımda bir kadın var. Bir de senin azarına mı üzülsün. Azıcık düşünceli ol.Ee kim dedi kvnin evinde yaşa birde yanında çocuk yap diye ? Besbelli böyle olacağı ..
Göze alıp yaptıysan keske onceden başetme yolları bulsaydın
Ayrı ev imkanı yok mu? Doğumdan sonra daha tahammülsüz olabilirsin. Eğer imkanın varsa hemen ayrıl. Eşin biliyor mu durumunu?
Canım ayrı yaşayamazmısın eşinin tutumu nasıl bu konuda niye kendini üzüyorsun umursama hiçkimse senden önemli değil
Bir kere de yapıcı ol ya. Karşında hamile ve bunalımda bir kadın var. Bir de senin azarına mı üzülsün. Azıcık düşünceli ol.
Bebişini düşün ve sabırlı ol lütfen canım. Bende kayınvalidemle oturdum ve çocuklarımı birlikteyken doğurdum. Senin gibi düşünerek en güzel zamanlarımı kabusa çevirdim. Sen yapma. Bol bol sabır çek. İnşallah eşinin beklediği şeyler olur ve hemen çıkarsınız.Evet biliyor o da bana hak veriyor,o da ayrı eve çıkmak istiyor beklediği bazı Şeyler var onlar olursa hemen çıkıcaz diyor ama olmama ihtimali de var ... Bu arada çıkana kadar biraz sakin olmaya çalış diyor ama ben o zamana kadar nasıl dayanabileceğimi bilmiyorum...
Neden 5 gün banlı olduğunu düşün :) hadi görüşürüz.Yapıcı yorumlarımda var yıkıcı yorumlarımda var
Neyi gormek istiyorsan onu goruyorsun azarlamadim sonuc olarak kv yasayip bebek yapiyor .. sonra sabah aksam agliyor
Belli miydi boyle olacağı %80 evet
Illa bebek istiyorduysa bunları hesaba katmalıydi burdan bile belli annelik kararı ne kadar dusunulerek verilmiş
Isteyerek olmadi demedigi icin karar ile hamile kaldigini farzediyorum
Suan yasadigi stresi kendisiyle birlikte bebekte yasiyor ben burda yaglayip ballasamda o bu sayfayi kapattigi gibi hayatiyla basbasa kalacak ..
Ne denir bu saatten sonra kvnin agzini büz mü diyelim
Evden cikma imkani olsa zaten cikardı ozaman tek bisey kaliyor geriye
Takma cnm yha .s ins gecer bebegine odaklan
Buysa gormek istedigin al
:))) neyse 2 gun aktif 5 gun banliyim oyuzden bu yazım sana yeter diyorum